Sayfa 33/77 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon
Arama sonucu : 611 madde; 257 - 264 arası.

Konu: EUHOL - Euro Yatırım Holding

1. 32 sayfa üşemeden okudum bu hissede beklenti vs. bişey varmı diye hiçbir beklenti yok gibi .Geçen yıl operasyon görmüş bilmem kaç kişiye işlem yasağı gelmiş toplasan 3 tane bilanço yazısı gerisi safiyane temiz kalpli muhabbet (yanlıs anlasılmasın). Keşke Bir haber falan olsaydı da hayırlısı ile bile isteye gireydik. İzliiyoruz korkuyoruz cesaret bize 2 üzerine atınca gelir ordanda elimize verirler Klasik KY yiz iste. Bilen Grafikçi USTA USTAD YORUMCU varsa nedir yorumları merakla bekliyorum.
    Saygılar

2. Tavanda kaç lot gözüküyor?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by bykyr Yazıyı Oku
    32 sayfa üşemeden okudum bu hissede beklenti vs. bişey varmı diye hiçbir beklenti yok gibi .Geçen yıl operasyon görmüş bilmem kaç kişiye işlem yasağı gelmiş toplasan 3 tane bilanço yazısı gerisi safiyane temiz kalpli muhabbet (yanlıs anlasılmasın). Keşke Bir haber falan olsaydı da hayırlısı ile bile isteye gireydik. İzliiyoruz korkuyoruz cesaret bize 2 üzerine atınca gelir ordanda elimize verirler Klasik KY yiz iste. Bilen Grafikçi USTA USTAD YORUMCU varsa nedir yorumları merakla bekliyorum.
    Saygılar
    Slm

Uzun zamandır takip ettiğim grafiğim;

Ytd

4. Takasları kopyalayan olurmu acaba.Teşekkürler

5. Kopyalayamiyoruz resim hacmini düşürmüşler ama icbt 4.100 milyon global 1 milyon aldı galibin yancı kuruluşlar ı toplamda 5 milyon aldı iş ve gedikten iş ve gedikten yaklaşık 1.4 milyon satıldı ama karşılıklı sarsılmadıysa 5 milyon civarı net alım var yarın alus açıklaması düşer büyük ihtimalle

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Zaten bence 90 üzeri açmadı lazim açılışı tavanı icbt yaptı ve gelen lotlar ona geliyordu 90 üzeri acarsa devre kestirmeden 1 gösterebilir ondan sonra allah kerim

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Şimdi ki hareketi ne olur

8.  Alıntı Originally Posted by mesutctn Yazıyı Oku
    Şimdi ki hareketi ne olur

Galip öztürk ün brokerları ne isterse o olur
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

Sayfa 33/77 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •