Sayfa 8/522 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 4172 madde; 57 - 64 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1. Bu hissede açık yapmak cesaret işi desem bilemedim ama bu adam şirketi ele geçirmek mi istiyor.sirket sahipleri dolaşımdaki lot deilse kendi lot miktarını artırmak için bedelli tahsisli gibi yöntemler varmı bilen bı arkadaşımız bu konularda bilgi verebilirim..

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ONDOKUZ19 Yazıyı Oku
    Bu hissede açık yapmak cesaret işi desem bilemedim ama bu adam şirketi ele geçirmek mi istiyor.sirket sahipleri dolaşımdaki lot deilse kendi lot miktarını artırmak için bedelli tahsisli gibi yöntemler varmı bilen bı arkadaşımız bu konularda bilgi verebilirim..

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bera da ve daha önceki hisselerde de bundan fazla alımları oldu, hep aynı senaryolar dillendirildi ama öyle bir şey yok, şirket sahipleri aptal değil, istese binlerce ortağı olan berayı ele geçirirdi ama çaktı geçti malı, burada da çakar geçer..

3. Açık yapanlar, 400 bin lot % 200 den ödünç piyasaya yazdırdım.

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Allah yardımcınız olsun. Galip in olduğu kâğıtta açığa satmak büyük cesaret.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de o cesareti gösterip 3,05 ten sattım 40 bin lot açığa. fena tongaya geldik.tavandan verse razıyım kapatayım. tavan bozmazsa iş yaş

5.  Alıntı Originally Posted by osman91 Yazıyı Oku
    Ben de o cesareti gösterip 3,05 ten sattım 40 bin lot açığa. fena tongaya geldik.tavandan verse razıyım kapatayım. tavan bozmazsa iş yaş
    400 bin lot ile Açık yapanların imdatına yetiştim..

6.  Alıntı Originally Posted by VAHŞİ KURT Yazıyı Oku
    400 bin lot ile Açık yapanların imdatına yetiştim..
    yüzde 200 den derken ne demek bu ben biraz bilgisizim de bu konuda 3,02 den 10 bin tane açığa satış yaptım ben. 30 bin tl lik falan. Akşama yüzde 200 den alacağım derken nasıl bir hesap oluyor bu, akşam bu açığı kurum kapatırmı kapatısa bundan zararım ne olur?

7.  Alıntı Originally Posted by Ramazan Baltaş Yazıyı Oku
    yüzde 200 den derken ne demek bu ben biraz bilgisizim de bu konuda 3,02 den 10 bin tane açığa satış yaptım ben. 30 bin tl lik falan. Akşama yüzde 200 den alacağım derken nasıl bir hesap oluyor bu, akşam bu açığı kurum kapatırmı kapatısa bundan zararım ne olur?
    Hisse kiralama var Araci kurumunu ara sor net rakami onlar bilir benim tahminim 10 bin lotun gunluk kirasi 200 tl civari dir ama rakamlar arz talebe gore degisiyor

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Şuan alışta kaç lot var

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 8/522 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •