Sayfa 576/964 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. zeynep aplanın sattığı fiyattan razı isen hemen veriyim olmamı fabrika)..y.t.d türk borsasında yeni moda borsa dışı,borsa ici satarken borsa dışı alırken borsa ici güzel müt hiş kar) y.t.d 1 tl den hisse satan zeynep 0.40 kuruş tan hisse almı) ne komik fabrikada sat gittiyor bende borsa dışı mı, borsa icimi alıcısın onu söyle diyom.. yok mı alıcı borsa dışı zeynep gibi yağlı bir müşteri bulamadık borsa dışı sat 1 .tl borsa ici 0.40 kuruşa burun kıvır)..y.t.s

2. Dün, 13:29 #3915 kervancı kervancı şu an forumda
    Üye

Duhul
    May 2017
    Gönderi
    246
    Tahtaya yatırımcı sahip çıksın ama patron da çıksın..

VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu senin başka hissede ki serzenişin) asıl sen kimsin gardaş) y.t.d benim paylasımımın üst yazısını iyi oku .y.t.d

3. carpılmayın diye uyarıyımda yine siz carpılırsanız carpılın) y.t.d 1. tl den hisse satan patronu borsa ici hisse alımına davet ediyorum kac kişiyiz bakalım..y.t.d

4. ne dersin kervancı patron hisse alımına ..y.t.d

5. bizden alsın borsa ici ,borsa dışıo satsın mis kar) y.t.d

6. muratordulu namı diğer İXİR4'tür. Diğer köyde bu adam, 4 yıl önce bu kağıt için 6 lira olacak demiştir. Çok kişinin kanına girip vebal almıştır. Orda ipliği pazara çıkınca buraya geldi. Kimse bu adamın yazdığı tek kelimeye itibar etmesin. mittc yüzde yüz doğru söylüyor.

sen busun işte ixir4. bu yazı alıntıdır.

7. şimdi de kimbilir neyin peşindesin.

8.  Alıntı Originally Posted by ixsir4 Yazıyı Oku
    zeynep aplanın sattığı fiyattan razı isen hemen veriyim olmamı fabrika)..y.t.d türk borsasında yeni moda borsa dışı,borsa ici satarken borsa dışı alırken borsa ici güzel müt hiş kar) y.t.d 1 tl den hisse satan zeynep 0.40 kuruş tan hisse almı) ne komik fabrikada sat gittiyor bende borsa dışı mı, borsa icimi alıcısın onu söyle diyom.. yok mı alıcı borsa dışı zeynep gibi yağlı bir müşteri bulamadık borsa dışı sat 1 .tl borsa ici 0.40 kuruşa burun kıvır)..y.t.s
    ben alacağımı aldım yıllar evvel. bana mı sat dedim sana. işin gücün laf çarpıtma.

Sayfa 576/964 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •