Sayfa 313/969 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. Hayır ola hayır gele.

2. Bugün satışta bir hayli LOT vardı, toplamamak olmazdı, uyanan maymunlar muzları toplamaya başladı. Aynı fiyatlardan satıcılar 1.65 e kadar kademeleri doldurursa yine yükseliş beklerim, ardından bundan bir nane olmaz sendromu yaratmak için kademeler zayıfken hacimsiz bir düşüş. Genel trendin ise dalgalı seyirle yukarı olmasını bekliyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,389
    Heeee sen anlat çok heyecanlı oluyor ...

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Bugün satışta bir hayli LOT vardı, toplamamak olmazdı, uyanan maymunlar muzları toplamaya başladı. Aynı fiyatlardan satıcılar 1.65 e kadar kademeleri doldurursa yine yükseliş beklerim, ardından bundan bir nane olmaz sendromu yaratmak için kademeler zayıfken hacimsiz bir düşüş. Genel trendin ise dalgalı seyirle yukarı olmasını bekliyorum.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,389
    1.64 den döner dedim ben ...
    Adrenalin de güzeldir ama fazlası kalbe zarar ...

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Ben Demiştim değil mi ?
    Kızmayın dostlar 1.64 civarına kadar alıp herkesin ağzına bir parmak bal çalacaklar yarın öbür gün .
    Sonrası malum yavaş yavaş tornistan .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

5.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Heeee sen anlat çok heyecanlı oluyor ...
    Daha görememişsiniz oysa hisse de eskisiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Bugün satışta bir hayli LOT vardı, toplamamak olmazdı, uyanan maymunlar muzları toplamaya başladı. Aynı fiyatlardan satıcılar 1.65 e kadar kademeleri doldurursa yine yükseliş beklerim, ardından bundan bir nane olmaz sendromu yaratmak için kademeler zayıfken hacimsiz bir düşüş. Genel trendin ise dalgalı seyirle yukarı olmasını bekliyorum.
    İlginin oluşması önemli. Ucuz diye alanlar hisseyi yükseltemezler ama ilginin artarak sürmesi katalizör kafadaki oyuncuların da dikkatini çeker. Nane olmaz sendromunun kalıcı olmayacağını ve ucuzken alma eğiliminin baskın olacağını düşünüyorum. Hüsnü kuruntu diyelim.

7.  Alıntı Originally Posted by gucluu Yazıyı Oku
    Ciddi bir dipten dönüş olur inşallah.

Bir ihtimal şu şekilde bir trend olabilir mi diyorum. Yani inşallah olur malda bekliyorum ben de sizler gibi uzun vade.

Şahsen yatırım yaptıkları sektörleri doğru buluyorum. Çok temkinliler son iki yıldır ancak sisteme güvenip yatırım yapanlar kazandı bizimkiler bekledi.

Bakalım bir şekilde ISGSY yönetimi de bir şeyler yapmak zorundalar artık. Bence bunun bilincindeler.

Çok kötümser herkes ama ben sakince bu trend kırılmadığı sürece izliyorum. Bu tarz ufak hareketler önemli değil.

Hedef büyük stop küçük.

8. Merhaba arkadaşlar

Maalesef gerçekler acıdır derler ,katılmamak elde mi?
    burada uzun zamandır sabırla düzeyli bir biçimde yazan ve bekleyen aynı zamanda kahrolan yatırımcılar birazcık beyin fırtınası estirelim

bana göre genel müdürü bende dahil bazen burada yeriyoruz oysa genel müdürün ne suçu varki ? 15 yıldır yerinde duran en büyük özelliği ağzının çok iyi laf yetiştirerek konuları özünden kaçırabilerek yerini korumasını bilen bir adam ve son derece başarısız
    asıl suçlu bunu burada tutan yönetim kurulu
    onlar bilerek bu adamı burada halen tutuyorlarsa bir şey bilmeyen tabakası ,onlarda beceriksiz ve bilgisiz yada danışıklı döğüş körler sağırlar biribirini ağırlar misali ,bilmeyerek tutuyorlarsa durum dahada vahim
    sizlerin ne kadar sinir stres içinde olduğunuzu çok iyi biliyorum ,çünkü bende üç yıl önce üç liradan alıp yananlardanım
    şimdi iyi bir beyin jimnastiğide siz yapın
    1- şirketin portföyünü işyatırım yönetir ona para ödenir peki işgirişim kadrosuna neden boşuna para ödenir
    2-hemde lüks rezidansta dolar bazlı kira
    3-yapılan yatırımları işgirişim kadrosu seçmez onlara bu işi pazarlayan şirketler getirir bunlarda okeyler o kadar zavallılığa bakın
    herşey hazır armut piş ağzıma düş ,tabi armudun parasıda bizlerden o da beleş
    4-insan hiç bir şey bilmiyorsa bile gider mahalle arasında bir bakkala ortak olur %20 kar garanti %10 bakkala %10 u şirkete o da yok
    5-ortak olunan şirketlerden anlayarakmı ortak olmuşlar hayır çünkü murat ne anlar ortaprodan
    6- murat sportivin satışlarını artırmak için uzmanlarla konuşur onlarda ona öndeki avm lerde öndeki standları seçin müziğe dikkat edin ışıklandırmayı iyi yapın falan o da onları uygulatmaya çalışır ,bizlerde bekle babam bekle
    7 -daha en az onlarca madde yazabilrim ama daha fazla canınızı sıkmıyayım şimdilik iyi geceler
    8- ayrıca hakkımızı haksız yere yiyenler sapımızı yesinler demek en doğal hakkımızdır sanırım

Sayfa 313/969 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •