Sayfa 205/928 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    4.50 de artik direnc oluştu, altina inmiyor artik , bu seviyelerden alislara basliyacam , bence 4.50 nin altini pek gormeyecek gibi, ytd...
    Uzun zamandir kagidi toplamaya çalışıyorlar, herkes zararda oldugu icin satis da pek gelmez diye düşünüyorum,.
    adam kendi malını kendine satıyor sonuçta mal elinde hisse fiyatına baskı kuruyor.....malı hiç kimse alıp satmadan sadece spek kendi satıp kendi alarak çok çok aşağılara çok çok yukarılara çekebilir.....hisse aşağı çekerse mal kaptırma riski var hisse çok aşağıda olduğu için ama yukarı çekerek mallanabilir.....hala demek ki aşağı salarsam alırım derdinde bu her geçen gün zorlaşıyor ama spekte hala bu seviyeler ve altında toplama ümidi var acelesi yok yeter ki malı topla sonra vurgunu yapacak nasıl olsa...% 100 demek en az 6-7 yıllık banka faizi demek....2-3 yıl toplamayla uğraşsa 1 yıla % 100 yapar yine spek karlı çıkar.....önemli olan malı toplamak mal toplamak zordur pazarlamak için çok küçük haberler yeterli olur.....8-9 tl den alan adamın malına göz dikmiş adi spek...

2. şirket 70-80 milyon net kar açıklasa yatırımcı umutlanacak bedelsiz veya temettü beklentisiyle veya işlerin düzeldiği beklentisi ile ama bilançoda ne oluyorsa kar göremiyoruz.....ben kalem oynattıklarını düşünüyorum güvenim yok bu yönetime....

3.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    4.50 de artik direnc oluştu, altina inmiyor artik , bu seviyelerden alislara basliyacam , bence 4.50 nin altini pek gormeyecek gibi, ytd...
    Uzun zamandir kagidi toplamaya çalışıyorlar, herkes zararda oldugu icin satis da pek gelmez diye düşünüyorum,.
    Desteksiz konuştuğun yatsıya kalmadan çıktı ortaya adam burayı okur okumaz 4.43 e kadar bastı niye almadın.....

4. düşüp çıkan hisseler hep aynı değişen bir durum yok....düşen hep düşüyor çıkan hep çıkıyor....bizim hissede düşenler kervanında kendi adıma sinirlerim iyice gerildi biraz ara vermek iyi olacak...benim piyasa değerim düştüyse şirketin piyasa değeri çok daha fazla...şirket sadece raziye kabaca 2,2 milyar para verdi şuan gübretaşın piyasa değeri 1,5 milyar...

5. İflasmı etti .. ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. İflas etmedi sadece karakterini belli etti.. Karaktersiz şirket....

7.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    İflas etmedi sadece karakterini belli etti.. Karaktersiz şirket....
    aynen. Daha bunun kadar adi bir şirket ve hisse yok.

8. Şu forumda yazan 10 kişiyi geçmeyen aynı küçük yatırımcılarız ve hepimizin şirket ve yöneticilerine karşı haklı eleştirilerimiz görüşlerimiz var.
    Tarihini bilmiyorum ama yapılacak ilk genel kurul toplantısına gidip küçük yatırımcı olarak derdimizi anlatmayı öneriyorum.
    tweterdan yusuf bey yazıyor yeni genel müdüre ama kimsenin umurunda değiliz belki yüzümüzü gösterirsek bir umut imana gelirler de bugüne enayi yerine koydukları küçük yatırımcı için bir şeyler yaparlar.

Sayfa 205/928 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •