-
Kardes, ben burada her gun aglayan sahislara ozelden cagri yaptim, hic birinden bir cevap dahi alamadim. Eger bu isten bir sonuc almak istiyorsak, toplu hareket etmeliyiz. Su anda yapacaklarimizi burada acik acik paylasmayi uygun bulmuyorum, cunki suclular ve adamlari tum forumlarda cirit atiyorlar. Bana, guvenilir, gercek madurlardan olusturulacak bir grup lazim. Boyle bir grup kurulduktan sonra ortak kararlar alarak, ortak hareket edecegiz. Kimin kac tane hissesi oldugu, kac para yatirdigi, kac para kaybettigi hic onemli degil. Onemli olan bir araya gelebilmek. Burada bazilari soyle dusunuyor olabilir: Benim 10 milyon hissem var, benim 100 bin hissesi olan bir adam ile bir araya gelmem bana birsey kazandirmaz. Bu tamamen yanlis bir inanc! 10 milyon hissesi olanda, 1000 tane hissesi olan adam da kendi capinda madur dur ve herkesin kaybi kendi capinda buyuktur. Birlikte atacagimiz her adim, hukukun bize tanidigi haklar cercevesince olacak. Boyle bir grup olusturabilecegimize inanan herkes bana ozelden bana mesaj atsin. Boyle bir grup kurulduktan sonra, ilk olarak herkes guven testinden gececek, kisi gercek bir madur degil ise gruptan aninda uzaklastirilacak. Gruptaki herkesin guvenilir olduguna inandiktan sonra acilen harekete gececegiz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri