Aralık başı 3,8575 te almıştım. Şimdi bu ay ortası 3,98 olacak inŞALLAH
Hayatta 4 'ten vermem. En az 10 15 kuruş kar etmem lazım.
Yazınızın ilk bölümünü son kullanıcı olarak kesinlikle doğru buluyorum;ABD menşeeli bir uçak motor sıcak bölge parçasının dayanımı ile İspanyol bir uçak firmasının ısı dayanımı,malzeme kalitesi,tamir-destek zinciri arasında abartısız 1 asır fark var,evet günümüzde ABD nin yaptığı bir çok üretim hantal ve eski gelebilir ama uçak teknolojisi vb şeylerde hala bir numara....
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Merkez bankasının elindeki döviz leri satıyor rezervlerinin azalmasından anlıyoruz
Burayı yönetenler okumuş insanlar
Bu dolarları satarken bir plan dahilinde yapıyorlar
Kasa her zaman kazanır
Bu dolarları daha asagıdan alacaklarını bilmeden milyarlarca doları satmazlar
Bu dolarları yıllarca 1.30 1.40 1.50 1.60 fiyatlardan aldılar.
Şimdi de cok uzun surecek bir zamanda bu dolarları elden çıkaracaklar karşi tarafta bu kadar büyük alıcı yok
Burda dolar yükselecek yok şöyle olacak ucacak 5 olacak bu laflar matematikle alakası yok.
Ekonomik gercekler diyorki Türkiye cumhuriyeti bunca olaya ragmen atlatılan bunca badireye rağmen doları burda tutabilyorsa
Eski TÜRKİYE OLMADIGINI İSPATLAMISTIR
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eski Turkiye den daha mı iyi ??
satılmadık şey kalmadı..
deprem paralarını bile deprem için kullanmadılar..
vatandaş olarak bunların önemli olmadığını mı düşünüyorsunuz ?
akıllarına estiğinde yeni vergi icat ediyorlar..
basın ve medya baskı altında ve gerçekleri yandaş medyadan takip edenler için hayat çok güzel..
gerçekler ise tam tersi..
Necmettin Batırel videosunu izlemişmiydiniz ?? "merkez bankasının üstten satıp alttan alması" tarzında sizinde söylediğinize benzer söylemine aldığı cevap yani ..dolara o konuşmalardan sonra ne oldu diyorsanız...3.40 lardan 3.90 lara gitti..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri