Onemli Gunler Banner
Sayfa 156/557 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 4449 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: BAGFS - Bağfaş Bandırma Gubre Fabrikaları A.Ş.


  1. Bağfaş fabrikasının bilanço büyüklüğü yani aktif ve pasif tarafları 1,2 milyar fabrika bilanço büyüklüğü bu rakam kendi sektöründe en büyüklerde ve tüm sektörler içinde en azında borsa şirketleri içinde kabül görür büyüklük, bu büyüklük içinde fabrikanın ticari veya finans borçlarında var kabül fakat varlıkları da bu kadar büyük demek istediğim, 1,2 milyar bilanço büyüklüğüne göre borsa hisse fiyatına göre piyasa değeri 400 milyon civarı , bilanço büyüklüğü piyasa fiyatının nerdeyse 3 katı ben bu kriter üzerinden bu firmaya yatırım yaptım ve umutluyum , bu kriterde borsada kaç şirket var ? Tam ters kriterde yani bilanço küçük bakkal büyüklüğünde piyasa değerleri bu bilançonun 3/4 katları o kadar hisse var ki , demek ki bunlar spekülatif hisseler bizim hisse de baskı tarafından belki spekülatif fakat er geç su yolunu bulur , Yatırım tavsiyesi değildir . Kişisel görüşümdür .

  2. #1243
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post1806443

    Haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım.
    69 mu yok daha neler. Bu yıl mı? İmkansız.Bozguncular ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu?

  3. Size katılıyorum ancak ucuz olduğu zaten aşikar fakat birde neden ucuz bunu sorgulamak lazım benim cevabım guvensizlik, şirket yönetimine güven çok düşük çünkü sürekli oyalama yatırımcıyı ezme politikası var 2 kez bedelli yapmışsınız sonuc ortada devam eden tahkim süreci var hiçbirimiz bizim firma kesinlikle haklıdır diyebiliyor muyuz ? Kemal amca yapmıştır bı katakulli , şirketin 10 yılda itibari kaybolmuştur düşünsene yüklü sipariş haberleri sonrası bile yerinden kipirdamiyo,, artık hiç bir yatırımcı dönüp bakmıyor, yatırım ilişkilerine defalarca yazdım adamlar hisse fiyatının dip seviyede olduğunun bile farkında değil kabul etmiyorlar onlara göre herşey yolunda, bu şirket ne zaman yatırımcısı ile güven tazeledi işte o zaman düzelir..

  4. Güven duygusu , kesinlikle katılıyorum . Sadece hisseye yatırım yaparken değil her şey de güven çok önemlidir , çok haklısınız , Bağfaş'ın hissedarlarının güven duygusu zayıflamış ve bunu ortaklarının bu duygusunu , yönetimin görmesi gerekir, yoksa bilanço bu çeyrekte zarar , şu çeyrekte kar olacakmış, beni artık çok ilgilendirmiyor , firmanın geleceği ile ilgili yatırım ve stratejileri , ortaklarına vereceği mesaj , borsada işlem gören hissesine olası baskılarda sahip çıkması , yıl sonunda bilançosunda olası karını paylaşması , işte böylece hisseye yatırım yapan biz küçük veya büyük hissedarlar "güven" duygusu İle yatırımcı oluruz.Yatırım tavsiyesi değildir .

  5. Bağfaş'ın fiyatını sadece bilanço karı ile değerlendiriliyor , bilanço kar yazsa sanki hisse uçacakmış gibi algı var , bilançosu zarar yazıp'ta bilanço büyüklüğü ile sektöründe kuvvetli nice şirketler var fakat hisse fiyatları gayet güzel , demekki bu şirketler anlık kar ile değil, güven ile değerlendiriliyor ...

  6. Kişisel görüşüm olup, yatırım tavsiyesi değildir.

  7.  Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Alın benden de bir o kadar..genel kurula gidip bir bir hesap sormalı. Bu şirketin bir finans danışmanı yokmu. Defalarca yazdım bu Euro borcu ile bu şirket kar yazamaz. Bir de her çeyrek artan bir euro varken.. Bir şirket bu kadar mı kötü yönetilir. Evet gayet iyi bir şekilde kötü yönetiliyor.
    Doğru söze ne denir.20 yılı aşkın aldığım hisse duruyor.(yıllardır üzerine ilave ettiğim cabası) Ben yatırım yapmak istemiştim,Kan emicilerin, insanların alınterini nasıl yediklerini seyretmekten bıktım hisseyi de satmamaya tövbe ettim.

    Her zaman söylüyorum;bu hisse kendi dinamikleri ile bu fiyat da ise mesele yok.
    Ama bilinçli olarark bu hisse ye baskı yapıp yatırımcıya bu acıyı çektiriyorlarsa ,bunu yapanlarda her türlü acıyı sonuna kadar yaşasınlar demekden başka birşey gelmiyor elimizden.
    PD/DD , teknik, meknik hikaye.

    Birde;Bagfas ın kuruluş hisseleri nasıl cıktı nasıl toplandı araştırmak da fayda var.

Sayfa 156/557 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •