Sayfa 923/1001 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933973 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,377 - 7,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    10 katından fazladır. sadece olayın vHAMETİ AÇIISNDAN BAKIN rakamın kgf tarafının tamamı neredeyse 2017 yılın ait öncesinde yok gibi birşey ver yandaş esnafa krediyi ahzinede garanti etsin dönerse gene veririz dönemzse hazine ödesin bizim havaalanı köprü hesleri yapan firmaların aldıkalrı tüm krediler hazine gatantili
    Yani ben ısrar ediyorum zamanında Arjantinde olan burada da olabilir , olmaz çünkü devletin lehine değil gibi bir argüman sadece aklın yolu bu değildir diye düşünenlerin avuntusudur.

2. Sayın üyeler dün cb faizler ile ilgili açıklama yaptı düşmesi gerektiği konusunda düşmesi halinde fikirleriniz nelerdir

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yani ben ısrar ediyorum zamanında Arjantinde olan burada da olabilir , olmaz çünkü devletin lehine değil gibi bir argüman sadece aklın yolu bu değildir diye düşünenlerin avuntusudur.
    her sene 40-50 milyar dolar cari açık vermeye devam ediyoruz.. bu bilinen bir gerçek.. toplamda 450-500 milyar dolara ulaşmış olmalı.. sürekli artıyor neticede..

fakat.. bu problemi yaratanlar mevcut zihniyet.. bunu biliyoruz.. sürdürülemez bir ekonomik model ile borçlanmanın güzel bir şey olduğunu bu halka söylediler, hatta o kadar yüzsüzlerdi ki "borç alabiliyoruz demek ki itibarımız yüksek" bile dediler..

şimdi..bu borçların sürekli artması öyle yada böyle ödenmesi için planlar yapılmasını gerektiriyor.. ironik olan şey bunun ödenmesini yine namuslu insanlara yıkacak olmaları.. "bekaa problemi" diyerek de oy tabanlarına yapılan uygulamayı savunacaklar..

yani... hem yıllarca durumun kötüye gidişini engellemek için çeneni yoruyorsun (bizler).. adamlar dinlemiyor.. borçlanmaya devam ediyor.. ödeme günü geldiğinde senin bunu ödemeni sağlıyorlar bir şekilde.. ek vergiler, ve akla gelecek diğer uygulamalarla..

gerçek bir dram..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    her sene 40-50 milyar dolar cari açık vermeye devam ediyoruz.. bu bilinen bir gerçek.. toplamda 450-500 milyar dolara ulaşmış olmalı.. sürekli artıyor neticede..

fakat.. bu problemi yaratanlar mevcut zihniyet.. bunu biliyoruz.. sürdürülemez bir ekonomik model ile borçlanmanın güzel bir şey olduğunu bu halka söylediler, hatta o kadar yüzsüzlerdi ki "borç alabiliyoruz demek ki itibarımız yüksek" bile dediler..

şimdi..bu borçların sürekli artması öyle yada böyle ödenmesi için planlar yapılmasını gerektiriyor.. ironik olan şey bunun ödenmesini yine namuslu insanlara yıkacak olmaları.. "bekaa problemi" diyerek de oy tabanlarına yapılan uygulamayı savunacaklar..

yani... hem yıllarca durumun kötüye gidişini engellemek için çeneni yoruyorsun (bizler).. adamlar dinlemiyor.. borçlanmaya devam ediyor.. ödeme günü geldiğinde senin bunu ödemeni sağlıyorlar bir şekilde.. ek vergiler, ve akla gelecek uygulamalarla..

gerçek bir dram..
    Herkesi BETON sahibi yapacağız diye hem YANDAŞ betoncularını ihya ettiler hem millete düdük gibi betonları DÜNYADA MEKAN AHİRETTE İMAN diye itelediler hemde ülkeyi dünya kadar dış borca mahkum ettiler. Şimdi o betonları alsınlar münasip yerlerini örtsünler .

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Herkesi BETON sahibi yapacağız diye hem YANDAŞ betoncularını ihya ettiler hem millete düdük gibi betonları DÜNYADA MEKAN AHİRETTE İMAN diye itelediler hemde ülkeyi dünya kadar dış borca mahkum ettiler. Şimdi o betonları alsınlar münasip yerlerini örtsünler .
    böyle bir yönetim gösterip hala %50'ye yakın oy alan bir iktidar dünyada benzeri azdır

az bile yapıyorlar, deve ne işe yarar sadece kervan düzmek için mi..?

6.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    sn.rxpu bende farkındayım bu durumun..o nedenle vahki vah dedim...buna rağmen durum ortada..KGF bile uçurmuş..
    Dostum kutun?

7. trump yine döktürüyor.

ab ye özellikle almanya

canımı sıkmayın

araba ithalatınada vergi getiririm.

8. FED'in bu sede 3 veya 4 faiz artışı yapacağı kesinleşti gibi.
    Amerikadaki bu faiz artışı aynı şekilde Türkiyedeki USD faizinde de artış getirir mi ?
    Eğer 100% korelasyon varsa Döviz vadelerini kısa tutmakta fayda var....
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Sayfa 923/1001 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •