Sayfa 217/928 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. sn iktisatçı borsamızda bir hissenin hareket etmesi için illa bilançosu kar yazması veya hikayesi olması vs. şart değil....daha önce paylaşmıştım sadece grafiğe bakarak analiz yapıp aldığım bir çok kumar hissesi % 100 yaptı....bilançolarına baksan yanından geçmezsin....hepsi batak şirketler ama hisseleri hareket etti....önemli olan bizim için hissenin hareket etmesi....gubrf sanki yemin etmiş hareket etmemek için şaka gibi..

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    sn iktisatçı borsamızda bir hissenin hareket etmesi için illa bilançosu kar yazması veya hikayesi olması vs. şart değil....daha önce paylaşmıştım sadece grafiğe bakarak analiz yapıp aldığım bir çok kumar hissesi % 100 yaptı....bilançolarına baksan yanından geçmezsin....hepsi batak şirketler ama hisseleri hareket etti....önemli olan bizim için hissenin hareket etmesi....gubrf sanki yemin etmiş hareket etmemek için şaka gibi..
    Ortak bende bunu diyorum sanki şirket batmış gibi bir fiyatlama yapılıyor ve buna dur diyen bir sistem de yok... Çünkü şirketin somut değerini bilen açıklayan teyit eden bir mekanizma yok...

Özellikle kamu şirketleri için geri alım zorunluluğu getirilebilir.. Bildiği kadarıyla razinin alış fiyatı bile 600-650 milyon $

Gubrenin bugünkü değeri 380 milyon $.............. şaka gibi................ bana bu sistemin adı SOYGUNCULUK..............

hem de RESMİ olanından.................. diyorlar ki yatırımcıya 6-7-8 maliyetli mallarınızı (bekleme maliyetini katmıyorum bile) 4-5 arası verin.... 4,50-4,70 arası veren olmayınca 4,30-4,50 arası o da olmazsa 4,00-4,30 arası.............

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    hektaş ile aynı kulvarda yarışmıyoruz ama daha profesyönel yönetildiği görülüyor....sanırım karar mekanizması daha hızlı bu bir avantaj....ürettiği ürünler daha katma değer üretiyor bu dönem görünen....o ürünlere gübretaş yönelse diyeceğim ama bu doğru bir adım olmaz en doğru adım afrika pazarında yer almak....onun için küçük veya büyük bir ortaklık şart görünüyor kapıyı aralamak için....
    Ortak şu haber bile içler acısı durumu özetliyor.
    Bakalım bu vurgun!! için kimler ne kadar cukkaladı. Milli gazete vurgun açığa çıkmadan haber yapmıştı ve Gübretaş bu habere mahkemeden yayın yasağı aldırmıştı. Şirketin güven sorunu var. Her gelen yönetici twetterda geçirdiği mesaiyi şirket içindeki hainleri aramaya ayırsaydı bu halde olmazdık.
    Sen şimdi yabancı yatırımcı olsan gelip bu şirkete yatırım yapar mısın.
    Anca bizim gibi enayiler parasını kaptırır hırsızlara.

https://www.tarimdanhaber.com/haber/...lik-ceza-kesti

4.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Ortak şu haber bile içler acısı durumu özetliyor.
    Bakalım bu vurgun!! için kimler ne kadar cukkaladı. Milli gazete vurgun açığa çıkmadan haber yapmıştı ve Gübretaş bu habere mahkemeden yayın yasağı aldırmıştı. Şirketin güven sorunu var. Her gelen yönetici twetterda geçirdiği mesaiyi şirket içindeki hainleri aramaya ayırsaydı bu halde olmazdık.
    Sen şimdi yabancı yatırımcı olsan gelip bu şirkete yatırım yapar mısın.
    Anca bizim gibi enayiler parasını kaptırır hırsızlara.

https://www.tarimdanhaber.com/haber/...lik-ceza-kesti
    ekibi komple değiştirmek en nantıklısı...Tabi yerine güvevilir birilerini koymak sartı ile...

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Ortak bende bunu diyorum sanki şirket batmış gibi bir fiyatlama yapılıyor ve buna dur diyen bir sistem de yok... Çünkü şirketin somut değerini bilen açıklayan teyit eden bir mekanizma yok...

Özellikle kamu şirketleri için geri alım zorunluluğu getirilebilir.. Bildiği kadarıyla razinin alış fiyatı bile 600-650 milyon $

Gubrenin bugünkü değeri 380 milyon $.............. şaka gibi................ bana bu sistemin adı SOYGUNCULUK..............

hem de RESMİ olanından.................. diyorlar ki yatırımcıya 6-7-8 maliyetli mallarınızı (bekleme maliyetini katmıyorum bile) 4-5 arası verin.... 4,50-4,70 arası veren olmayınca 4,30-4,50 arası o da olmazsa 4,00-4,30 arası.............
    bağfas zararını 30 milyondan 10 milyona düşürdü...bizimkilerde 70 milyondan muhtemelen 20-25 milyon zararla 2017 yılını kapatırlar...3-3,2 milyar ciro yap zarar açıkla bunlar tam bir ********...

6. gübretaş % 70 söz sahibi olmadığı pazarı saçma sapan uygulamalarla kontrol etmeye çalışıyor ama sonuçta birşey elde edemiyor...bu hafta muhtemelen 4 tl lere doğru gider...aşağı giderken bir başka bu hisse...aşağı oynasak çok daha fazla kazanırız lot artırırız maliyet düşürürüz....ayı piyasasında zorla boğa olmaya çalışmanın sonu hüsran oluyor...bist 50 hisselerinden aynı kaderi paylaşan brisa-doas-halkbn var...bunların şimdilik kaderi aynı bakalım ne olaca sonu....

7.  Alıntı Originally Posted by cesursovalye Yazıyı Oku
    ekibi komple değiştirmek en nantıklısı...Tabi yerine güvevilir birilerini koymak sartı ile...

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    düz memur hariç hepsine yol verilmeli bunlar aynı kadro belli...

8. Arkadaş paranı sakın borsaya yatırma hele kamu şirketlerine hiç yatırma

Aklın varsa götür faize yatır özellikle devlet tahvili al alabiliyorsan bu devlete bu...

Sayfa 217/928 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •