Sayfa 168/909 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 7266 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

Alıntı Originally Posted by Ruşen Ali Yazıyı Oku
    Caho dostum gel seninle dow konuşalım dax konuşalım. Bak zaten milletin canı sıkkın, bi de şu temettüyle ilgili lafınla milleti yarıp geçtin. Dax fibodan döndü, dow'dan şu an getirisi daha yüksek. Ama dow göçerken sıkı durmuş bist dow yükselirken niye çıksın, yatay daha mantıklı derim. Thy de düzeltme devam ederse jölelinin tüpraşa ya da halkbank a binebileceği öngörüm var.
    Bende bilanço dan bağımsız thy de bir düzeltme beklerim ama çok fazla bekleyen var gibi geldi bana... orada ki pozisyonlanma yukarı hareketi tetikleyebilir düzeltme yapmadan. global oyuncuların ufak bir senet rallisi gelme ihtimalini fiyatlayarak bist 30 da bu hafta sağlam mal alıcaklarını ve buradan yüzde 5 üzeri bir hareket yapacaklarını düşünüyorum. Dax ile ilgili de alman ekonomik verilerinin etkili olduğu çok aşikar bir de Dax 30 un içinde endeks ağırlığı yüksek ama sıkıntıda olan şirketler var (deutsche bank gibi)

turkcell endeksin önemli bir şirketi ralli süreçlerinde en sert tepki ondan gelecektir endeksten puan almak için ama uzun vadede fiyatı çok cazip gelmiyor bana, ha temettü verimini arttır tüpraş gibi ok.

3.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Bende bilanço dan bağımsız thy de bir düzeltme beklerim ama çok fazla bekleyen var gibi geldi bana... orada ki pozisyonlanma yukarı hareketi tetikleyebilir düzeltme yapmadan. global oyuncuların ufak bir senet rallisi gelme ihtimalini fiyatlayarak bist 30 da bu hafta sağlam mal alıcaklarını ve buradan yüzde 5 üzeri bir hareket yapacaklarını düşünüyorum. Dax ile ilgili de alman ekonomik verilerinin etkili olduğu çok aşikar bir de Dax 30 un içinde endeks ağırlığı yüksek ama sıkıntıda olan şirketler var (deutsche bank gibi)
    Doçe asırlardır zarar yazan bi banka zaten. Onun yolundan giden bizde de iş var, onu da batırmak bazı şeyler yüzünden zor. Ama daxla ilgili dediğin doğru. Yine de 300 400 puanlık bir ralli orada biraz şekli şemali düzeltir.
    Bist yarın artı olur kuş eksi olursa jöleliden nasiplenecekler arasında ben ilk sırada tüpraşı, sonra halk'ı, sonra tcell i görüyorum. Aslında petkim de olabilir derdim ama petkime bugün tecavüz ettiler, iflahı kesildi.
    Milliyetçilik, milleti olmayanlar için faşizmdir

Alıntı Originally Posted by Ruşen Ali Yazıyı Oku
    Doçe asırlardır zarar yazan bi banka zaten. Onun yolundan giden bizde de iş var, onu da batırmak bazı şeyler yüzünden zor. Ama daxla ilgili dediğin doğru. Yine de 300 400 puanlık bir ralli orada biraz şekli şemali düzeltir.
    Bist yarın artı olur kuş eksi olursa jöleliden nasiplenecekler arasında ben ilk sırada tüpraşı, sonra halk'ı, sonra tcell i görüyorum. Aslında petkim de olabilir derdim ama petkime bugün tecavüz ettiler, iflahı kesildi.
    Halka emin değilim Halkbank ta ky çarpma peşindeler bayadır kısa vadede ky hertürlü para kaybetsin kasa kazansın şeklinde hareketler var kısa vadede kynin pozisyonu Halkın kaderini belirliyor bence. Tüpraş, Tcell e ise katılmakla birlikte Kardemir, Ereğli, İşc, Garan ı da sağlam alırlar gibi geliyor bana. Thy den para çıkmasa da alırlar bence.

Dow un da kapanışını çok sinsi yaptılar, 24800 lerde değilde 25000 üzerinde kapatsaydı vadelisi 25000 i destek yapardı gün için hareketleri yukarı olurdu. Şimdi 25 i direnç yapar 24600 lere doğru hareketlerle dünya piyasalarını yönlendirir.

6.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Dow un da kapanışını çok sinsi yaptılar, 24800 lerde değilde 25000 üzerinde kapatsaydı vadelisi 25000 i destek yapardı gün için hareketleri yukarı olurdu. Şimdi 25 i direnç yapar 24600 lere doğru hareketlerle dünya piyasalarını yönlendirir.
    Katılıyorum.

tcell çok sıkıntılı şu piyasa da bile tepki verememiş yine

8. Jöleli kardemire çalışacak gibi.
    Thy nin fişini çekmiş. Yabancı iğfal ediyor resmem.

Sayfa 168/909 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •