Sayfa 943/1001 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,537 - 7,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    evettt diğer cevaplar gelsin.
    israil alabilir bence.

neden dersen organik tarımla besleniyorlarve önem veriyorlar acayip geliştirmiş.. öyleki kanser oranları dünyanın en düşük oranında. sanırım hastanelerinde kanser bölümü falanda yok diye biliyorum.

çevreme bakıyorum yarısı kanser nerdeyse. kimi gırtlak gibi bilmem ne.

acayip hastavar.

marketteki tereyağlarına bakıyorum max% 75 i süttür diyor ..

meyve sularına bakıyorum en az % 35 i meyve suyu diyor vs.

ne alakası var diye kim soracak eceba ?

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    evet 100 puanlık uzman sorusu,bakalım bu soruya burada ne cevaplar verilecek!
    Yabancı ülkedeki bir vatandaşın doğumundan askerlik çağına kadarki devlete olan maliyeti + Yabancı bir askerin uzak bir ülkede birim konuşlanma ve mühimmat maliyeti x yabancı ülkedeki kalış süresi < Yabancı ülkelerde zaptedilebilecek petrol ve cevher ve yerüstü kaynakları rezerv toplamı ise verilir

ABD nin Afganistanda bulunmasının en buyuk sebebi bakir topraklar ve organik tarıma uygun olması. Yer altından cok yer üstü ile ilgileniyorlar.

Türkiyenın ortadogu ve guneydogusunda petrol kaynakları yuzunden kıymetli. Ağrı dagının eteklerınde maden mühendislerini öldürmüşlerdi bogazları kesilerek PKK yaptı demişlerdi. PKK bogaz keserek adam mı öldürmüşki bu zamana kadar.

http://www.milliyet.com.tr/-petrol-h...onomi-1685987/

5. abd vadeliler $1,5 ekside

ne olduki bir anda...

Dolar/TL.

Yeni güne 3.80 seviyesinden başladığımız dolarda öğleden sonra açıklanacak olan faiz kararının yanı sıra haber akışı da etkili olabilir. Faizler de her ne kadar değişim beklenmese de açıklamalar önemli olacaktır. Dolarda 3.8179/3.8250 dirençlerin aşılması durumunda 3.84 kısa vadeli hedef değer olarak takip edeceğiz. Geri çekilmelerde ise 3.80 altında 3.78 görülebilecek destek seviyesi..
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    ABD nin Afganistanda bulunmasının en buyuk sebebi bakir topraklar ve organik tarıma uygun olması. Yer altından cok yer üstü ile ilgileniyorlar.
    Tarım için gerekli suyu da bulurlarsa yaşadılar gitti.

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Türkiyenın ortadogu ve guneydogusunda petrol kaynakları yuzunden kıymetli. Ağrı dagının eteklerınde maden mühendislerini öldürmüşlerdi bogazları kesilerek PKK yaptı demişlerdi. PKK bogaz keserek adam mı öldürmüşki bu zamana kadar.

http://www.milliyet.com.tr/-petrol-h...onomi-1685987/
    İŞİD işi olabilir mi?

Bugün PPK toplantısı ve kararı bekleniyor.

Değişen bir şey yok ekonomik verilerde geçen aya göre.

Ancak faiz indirimi beklerken Afrin'in duraksattığı bir Erdoğan var.

Çılgınca bir faiz indirim kararı çıkar mı?

8.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Geçen günlerde, bir arkadaş: "HSBC'nin 45 güne kadar ve günlük hesapta, Dolara %4,5 gibi bir oran verildiğini" ifade etmişti. Araştırdım, HSBC'nin web sitesinde böyle bir günlük Dolar mevduat bilgisine ulaşamadım. O arkadaş bu bilgiyi bir güncellese ya da sözünü ettiği mevduatın adını yazabilirse iyi olacaktır. Şimdiden teşekkürler...
    Üsteki mesajın konusu hakkında, ilk mesajı yazan ve kendini bilen ilgili sahışdan bilgi talep etmiştim; bir ses gelmedi, HSBC'nin bireysel bankacılık departmanını aradım. HSBC Bireysel Bankacılık yetkilisi: "bizde TL. modern hesap dışında dolara günlük (%4,5) hesap altında 45 günlük bir mevduat türümüz yok" dedi. İtimat kontrole mani değildir! Bilgi kirliliği yaratan ve kendini bilen o zat-ı şiddetle kınıyor/ayıplıyorum.

Sayfa 943/1001 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •