bir halt olacaðý yok.
Aferin sana, bak! bulmuþsun o bahsettiðim yalan dolu kirli mesajý, KY-34 rumuzlu kiþiye aitmiþ. Bilgi kirliliðinden dolayý senin de kýnaman gerekirken Özür dile diyorsun. Ilgili banka öyle bir mevduatýmýz yok dedi...; araþtýrman için Tebrikler ama yazýlanlarý anlayarak oku.
Bir banka çalýþanýnýn konuþmasýna kulak misafiri oldum. Diyordu ki
Fiyat müþterinin alnýnda yazar .
O günden beridir MT ile telefonda dahi görüþsem kafama alnimi kapatacak þekilde bir takke takarim. Þubeye gittiðimde MT hep sorar rxpu bey neden takkenizi çýkarmiyorsunuz der.
Ben de hep derim ki ben alýn yazimdaki fiyatý zaten biliyorum. Buraya alýn yazimdaki fiyatý deðil senin teklif edeceðin gerçek fiyatý öðrenmeye geldim
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Sen muhatabým deðildin, mesajý bulduðun için de aferim dedim. Hadi kendine iyi bak
KARA Boro bey bu tür mesajlarý bankalarýn linklerinde bulamazsýnýz o banka ile çalýþmýþ olmanýz lazým böyle kampanyalarda döner size bildirirler veya siz tanýdýðýnýz Mt veya müdüre sorduðunuzda YADA þube gidip sorduðunuzda söyler karýþmýyayým dedim ama o mesaj yazýldýðýnda bende araþtýrdým doðru idi Alt limitide 10000 dolardý. Kolaylýklar
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri