bir halt olacağı yok.
Aferin sana, bak! bulmuşsun o bahsettiğim yalan dolu kirli mesajı, KY-34 rumuzlu kişiye aitmiş. Bilgi kirliliğinden dolayı senin de kınaman gerekirken Özür dile diyorsun. Ilgili banka öyle bir mevduatımız yok dedi...; araştırman için Tebrikler ama yazılanları anlayarak oku.
Bir banka çalışanının konuşmasına kulak misafiri oldum. Diyordu ki
Fiyat müşterinin alnında yazar .
O günden beridir MT ile telefonda dahi görüşsem kafama alnimi kapatacak şekilde bir takke takarim. Şubeye gittiğimde MT hep sorar rxpu bey neden takkenizi çıkarmiyorsunuz der.
Ben de hep derim ki ben alın yazimdaki fiyatı zaten biliyorum. Buraya alın yazimdaki fiyatı değil senin teklif edeceğin gerçek fiyatı öğrenmeye geldim
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Sen muhatabım değildin, mesajı bulduğun için de aferim dedim. Hadi kendine iyi bak
KARA Boro bey bu tür mesajları bankaların linklerinde bulamazsınız o banka ile çalışmış olmanız lazım böyle kampanyalarda döner size bildirirler veya siz tanıdığınız Mt veya müdüre sorduğunuzda YADA şube gidip sorduğunuzda söyler karışmıyayım dedim ama o mesaj yazıldığında bende araştırdım doğru idi Alt limitide 10000 dolardı. Kolaylıklar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri