Sayfa 944/1001 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,545 - 7,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Üsteki mesajın konusu hakkında, ilk mesajı yazan ve kendini bilen ilgili sahışdan bilgi talep etmiştim; bir ses gelmedi, HSBC'nin bireysel bankacılık departmanını aradım. HSBC Bireysel Bankacılık yetkilisi: "bizde TL. modern hesap dışında dolara günlük (%4,5) hesap altında 45 günlük bir mevduat türümüz yok" dedi. İtimat kontrole mani değildir! Bilgi kirliliği yaratan ve kendini bilen o zat-ı şiddetle kınıyor/ayıplıyorum.
    ben senin emsajın üzerine bu başlıkta arattım ama bulamadım öyle bi emsaj
    bir halt olacağı yok.

Üsteki mesajın konusu hakkında, ilk mesajı yazan ve kendini bilen ilgili sahışdan bilgi talep etmiştim; bir ses gelmedi, HSBC'nin bireysel bankacılık departmanını aradım. HSBC Bireysel Bankacılık yetkilisi: "bizde TL. modern hesap dışında dolara günlük (%4,5) hesap altında 45 günlük bir mevduat türümüz yok" dedi. İtimat kontrole mani değildir! Bilgi kirliliği yaratan ve kendini bilen o zat-ı şiddetle kınıyor/ayıplıyorum.
    bucuk hesabi yapmayacaksan sekerbank veriyor yuzde 4

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben senin emsajın üzerine bu başlıkta arattım ama bulamadım öyle bi emsaj
    bulamama sebebimi buldum bu başlıkta değil tl mevduat başlığındaymış mesaj

Alıntı Originally Posted by KY-34 Yazıyı Oku
    Değerli forum üyeleri,

HSBC USD için , 40 güne kadar %4,5 hoşgeldin oranı uyguluyor.Limit 250,000 USD imiş.

Ayrıca ,diğer bankalardan aldığım oranlar aşağıdadır:

T-Bank USD 32 gün %3, 75
    Turkish Bank USD 32-45 gün %4,10
    Fiba USD 32 gün % 3,85
    Vakıfbank USD 32 gün % 3,60

Not : Daha önce karşılaştığım nahoş durumlardan dolayı, Burger ve Rodeo'dan oran almadım.Bir müddet kapılarının önünden bile geçmeyeceğim !

Tüm forum üyelerine iyi akşamlar dilerim.
    Geçen günlerde, bir arkadaş: "HSBC'nin 45 güne kadar ve günlük hesapta, Dolara %4,5 gibi bir oran verildiğini" ifade etmişti. Araştırdım, HSBC'nin web sitesinde böyle bir günlük Dolar mevduat bilgisine ulaşamadım. O arkadaş bu bilgiyi bir güncellese ya da sözünü ettiği mevduatın adını yazabilirse iyi olacaktır. Şimdiden teşekkürler...
    Hayır, Üstad; karıştırmıyorum, Ing'yi kullanıyorum. Çok eminim HSBC olduğuna, geriye dönük aradım ama mesajı bulamadım. Yanıt alamaz ve fırsat bulursam yarın ilgili şubeyle görüşürüm diye düşünüyorum. Teşekkürler...
    buyrun burada 250.000 artı üstü içinmiş o oran
    bence kınamayın ayıplamayın hatta mümkünse özrü dileyin
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bulamama sebebimi buldum bu başlıkta değil tl mevduat başlığındaymış mesaj

buyrun burada 250.000 artı üstü içinmiş o oran
    bence kınamayın ayıplamayın hatta mümkünse özrü dileyin
    Aferin sana, bak! bulmuşsun o bahsettiğim yalan dolu kirli mesajı, KY-34 rumuzlu kişiye aitmiş. Bilgi kirliliğinden dolayı senin de kınaman gerekirken Özür dile diyorsun. Ilgili banka öyle bir mevduatımız yok dedi...; araştırman için Tebrikler ama yazılanları anlayarak oku.

Aferin sana, bak! bulmuşsun o bahsettiğim yalan dolu kirli mesajı, KY-34 rumuzlu kişiye aitmiş. Bilgi kirliliğinden dolayı senin de kınaman gerekirken Özür dile diyorsun. Ilgili banka öyle bir mevduatımız yok dedi...; araştırman için Tebrikler ama yazılanları anlayarak oku.
    sana vermemiştir ben kimlere ne veriyorlar bildiğimden çok takmıyorum yazdığını
    uslübunada dikkat et uymayayım sana
    bir halt olacağı yok.

6. Bir banka çalışanının konuşmasına kulak misafiri oldum. Diyordu ki
    Fiyat müşterinin alnında yazar .

O günden beridir MT ile telefonda dahi görüşsem kafama alnimi kapatacak şekilde bir takke takarim. Şubeye gittiğimde MT hep sorar rxpu bey neden takkenizi çıkarmiyorsunuz der.
    Ben de hep derim ki ben alın yazimdaki fiyatı zaten biliyorum. Buraya alın yazimdaki fiyatı değil senin teklif edeceğin gerçek fiyatı öğrenmeye geldim
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Sen muhatabım değildin, mesajı bulduğun için de aferim dedim. Hadi kendine iyi bak

8.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Sen muhatabım değildin, mesajı bulduğun için de aferim dedim. Hadi kendine iyi bak
    KARA Boro bey bu tür mesajları bankaların linklerinde bulamazsınız o banka ile çalışmış olmanız lazım böyle kampanyalarda döner size bildirirler veya siz tanıdığınız Mt veya müdüre sorduğunuzda YADA şube gidip sorduğunuzda söyler karışmıyayım dedim ama o mesaj yazıldığında bende araştırdım doğru idi Alt limitide 10000 dolardı. Kolaylıklar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 944/1001 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •