Sayfa 47/521 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 4163 madde; 369 - 376 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1.  Alıntı Originally Posted by notebook18 Yazıyı Oku
    benim şahsi görüşüm; elinde mal olan ky kaldıysa eğer bu haberden sonra pazartesi malını satacaktır. çünkü 3 günden sonra 30 gün ve 90 gün kapatma gelirse beklemek istemezler.
    kapansada kapanmasada...brut takasa gırsede gırmesede..her halukarda metro tahtada ıstedıgını yapacaktır.
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Alıntı Originally Posted by yerol1234 Yazıyı Oku
    sn. prometheus işlem yapılmayan günlerde böyle bir alışveriş nasıl yapılır bu kişiler birbirini nasıl bulur. virmanlaşırlar mı. bunu bilmediğimden soruyorum.
    dostum direk telefonunu bile ararlar, bu adamların işi bu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    işin bizim açımızdan komiği şu ki bir dostumda 60 bin lot vardı.. yaklaşık 1 yıldır bekleyen.. 31 ocakta 1.60tan sattı.. benim tavsiyem üzerine o sattıktan sonra 1.5nin altını gördü birkaç gün sonra.. başka bir arkadaşım da 1.48e yazdım gelmedi dedi "neyse sağlık olsun" deyip olayı kapattık.. 300 bin tlnin lafı mı olur
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

4.  Alıntı Originally Posted by bahmet Yazıyı Oku
    işin bizim açımızdan komiği şu ki bir dostumda 60 bin lot vardı.. yaklaşık 1 yıldır bekleyen.. 31 ocakta 1.60tan sattı.. benim tavsiyem üzerine o sattıktan sonra 1.5nin altını gördü birkaç gün sonra.. başka bir arkadaşım da 1.48e yazdım gelmedi dedi "neyse sağlık olsun" deyip olayı kapattık.. 300 bin tlnin lafı mı olur
    O arkadaşla bence hiç görüşme hocam fena döver [emoji1]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Sn. notebook18 ve Sn. Prometheus teşekkürler

6. Tahtayı geçici askıya almak, bazı mağduriyetlerin oluşmaması için yerinde bir karar.
    Ama bu karar sonrası, açıkçılar için temerrüt olayı olduğu için yükseklerden veya son tavandan mal almış olanların mağduriyetine sebep olacak sonuçlarda verebilir.

Bu 5 günü değerlendirerek, elinde yüksek miktar hisse bulunduran ve açığa satış yapmış olan büyük oyuncular anlaşmaya giderse
    mal devirlerini tahtada yaparmaları daha yüksek olasılık, ya aşağı doğru veya yukarı doğu kademe kademe hacim oluşturarak gereken malları devrederler diye düşünüyorum. Böylece tahtaya ahenkte vermiş okurlar

Ayrıca bu beş günde incelemeler yapılır, üsülsüz işlem yapanlar varsa onlarda cezalar basılır. Haftalık bültende görürüz

7. Bakıyorum olayı açıkçıların hesaplaşmasına çevirmişsiniz.
    SPK nın işi gücü yok açıkcıların mal bulmasınamı aracılık edecek, fırsat sunacak..?
    Ortada aleni bir spekülasyon var.
    Hisse bir haftadır tavan gidiyor. Fiyatı 4 e katlandı.
    Bu 3 günlük sürede hatta hafta sonu ile 5 günlük sürede yapılan tüm işlemler tek tek masaya yatırılacak
    kim ne almış kim ne satmış dökümanı çıkarılacak
    İnceleme sonunda bu işin kompedanı olan kişilere çok ciddi miktarda para cezası kesilecek.
    Belki yenilenen SPK mevzuatı gereği hukuki işlemler bile gerçekleşebilir.
    Küçük yatırımcı bu işten zarar etmez cezada görmez.
    Çünkü onların aldıkları sattıkları miktarlar bu hareketi etkileyecek düzeyde değildir.
    Yeni arkadaşlar bilmezler belki ama geçmişte benzerlerii yaşandı.
    Mesela "Kent gıda" hissesinde 2009 da 10 tlden 150 tl ye yükseltilerek benzeri manıpülasyon yapılmıştı.
    Buyrun arşivden haber özeti.

"BORSADA MANİPÜLASYON İDDİASIYLA 54 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Borsada polis büyük bir operasyon başlattı.
    sabah saat 05.00’da içerisinde büyük oyuncuların da bulunduğu 54 kişi gözaltına alındı.
    Oyuncuların manipülasyon suçu işledikleri öne sürülüyor.
    Gözaltına alına isimler arasında Mehmet Akdere, Bekir Sani Karayal, Engin Karaalioğlu, Nihat Özçelik, Murat Kara gibi önemli
    spekülatörler bulunuyor.
    Spekülatörlerin yapılan bir suç duyurusu özerine gözaltına alındığı ve henüz emniyete getirilmediği, doktor kontrolünden geçtiği
    belirtiliyor. Polis gizlilik gerekçesiyle avukatlara ve gözaltındakilerin yakınlarına bilgi vermiyor.

Foreks Haber Merkezi

(02/04/2009 - 11:17:36)

bakış açısına göre değişmekle birlikte sermaye piyasası kanununa göre bu maddeden işlem yapılabilir kanatindeyim. spk daki uzmanların raporları çoğu zaman kanaat içeren soyut ifadelere dayanabiliyor.

444.JPG

Sayfa 47/521 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •