Sayfa 945/1001 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,553 - 7,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Tarım için gerekli suyu da bulurlarsa yaşadılar gitti.

İŞİD işi olabilir mi?

Bugün PPK toplantısı ve kararı bekleniyor.

Değişen bir şey yok ekonomik verilerde geçen aya göre.

Ancak faiz indirimi beklerken Afrin'in duraksattığı bir Erdoğan var.

Çılgınca bir faiz indirim kararı çıkar mı?
    Suyuda zor yolu secip marstan getirecekler adamlarda her türlü teknolji var. istesinler taştan su çıkarırlar

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bir banka çalışanının konuşmasına kulak misafiri oldum. Diyordu ki
    Fiyat müşterinin alnında yazar .

O günden beridir MT ile telefonda dahi görüşsem kafama alnimi kapatacak şekilde bir takke takarim. Şubeye gittiğimde MT hep sorar rxpu bey neden takkenizi çıkarmiyorsunuz der.
    Ben de hep derim ki ben alın yazimdaki fiyatı zaten biliyorum. Buraya alın yazimdaki fiyatı değil senin teklif edeceğin gerçek fiyatı öğrenmeye geldim
    bankalarda 4 çeşit faiz vardır
    1- tabelada yazan
    2- şube yetkisinde olan
    3- genel müdürlük yetkisinde olan
    4- genel müdür yetkisinde oan
    müşteri kapıdan girdiğinde tabelada yazan rakamdan alır müdürün yanına çıkıp parasıda yüksekse müdür şube yetkisindeki faizi verir
    baktı müşteri ikna olmuyor parada yüksek genel müdürlüğü arar rakamı söyler özel faizi alır
    çok büyük müşteriler ise o işlerle uğraşmazlar şubeyede uğramazlar. genel müdür şu kadar olsun der olur biter
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bankalrd 4 çeşit faiz vardır
    1- tabelada yazan
    2- şube yetkisinde olan
    3- genel müdürlük yetkisinde olan
    4- genel müdür yetkisinde oan
    müşteri kapıdan girdiğind etabelada yazan rakamdan alır müdürün yanına çıkıp parasıda yüksekse müdür şube yetkisindeki faizi verir
    baktı müşteri ikna olmuyor parada yüksek genel mdürülüğü arar rakamı söyler özel faizi alır
    çok büyük müşteriler ise o işlerle uğraşmazlar şubeyade uğramazlar. genel müdür şu kadr olsun der olur biter
    Forumdaşların arasında bunu tahmin edememiş olanların olduğunu görmek şaşırtıcı. Zira bu durumu yıllardır en ince ayrıntısına kadar mevduat başlığında tartışıyoruz.
    Bankaların internet siteleri yerine forumla muhatap olsalar aslında daha kolay olacak işleri.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. tcmb : Çekirdek enflasyon yüksek seyrediyor. Gerekli görülürse ek sıkılaştırma yapılacak

GLP: %12.75 olarak kaldı değişmedi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5. MB faiz falan arttıramaz hele seçim yaklaşırken. şov olsun diye indirebilirde.

yok indiremezler de sadece seçimelre akdar dua edip durular doalr yükselmesin diye
    bir halt olacağı yok.

7. Bugun trader hocama sordum dedim neolcak eur/usd 1.15 ler falan olmaz mi dedim. Oda parite de yon yukarı gözüküyor hala dedi.

Z988 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by hayatgusel Yazıyı Oku
    KARA Boro bey bu tür mesajları bankaların linklerinde bulamazsınız o banka ile çalışmış olmanız lazım böyle kampanyalarda döner size bildirirler veya siz tanıdığınız Mt veya müdüre sorduğunuzda YADA şube gidip sorduğunuzda söyler karışmıyayım dedim ama o mesaj yazıldığında bende araştırdım doğru idi Alt limitide 10000 dolardı. Kolaylıklar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Üstad, önceki yazılarımı okumamışsın... dün forumda sorguladım, yanıt alamayınca da bugün ilgili Banka'nın sorumlu departmanını aradım; onlar da hayır dolar günlük yok dediler; böyle seviyeli hitaba şapka çıkartırım. Maalesef burada herşeye maydanoz olan, yalan yanlış yazan tiplerde var. Amaçları ne ise? Adam kalkmış ikinci tekil şahısla hitap ediyor, tabiki o da onun düşük seviyesidir diyorum...
    Sevgilerimle

Sayfa 945/1001 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •