Arama sonucu : 1701 madde; 1 - 8 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by numang Yazıyı Oku
    Hocam merhaba uzun vadeli olarak 3 yil gibi.. asagidaki kagitlar hakkinda gorusunuz nedir.. sasa - kutpo - goodyear - sayas.. tesekkur ederim

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SASA, KUTPO, GOODY bu üçü hepsi A grubu kağıt ve gerçekten güçlü sermaye yapısına sahip şirketler.
    Sıralamak gerekirse SASA, GOODY, KUTPO doğru bir sıralama olur diye düşünüyorum. öz sermaye, ödenmiş sermaye ve karlılıkları açısından güzel firmalar. hepsi temettü vermiş bedelsiz bölünen olmuş.

Bence bunları arasında SAYAS ın pek bir şansı yok diyebilirim. B grubu ve zarar da olan bir şirket. diğer şirketlerin hemen hemen 10 da biri değerinde bir firma. bana göre diğer üçü varken buna bakmak gereksiz olur diye düşünüyorum. bu kadar uzun vade için ben grafikten se bilanço incelemenizi öneririm. çok daha doğru karar verirsiniz diye düşünüyorum.

geçmişten bugüne baktığınızda da şirket hareketleri üç aşağı beş yukarı size fikir verir. ben şahsen yukarıda saydığım üç firma dışında bakmazdım. kendi görüşümdür. ytd.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

2.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    SASA, KUTPO, GOODY bu üçü hepsi A grubu kağıt ve gerçekten güçlü sermaye yapısına sahip şirketler.
    Sıralamak gerekirse SASA, GOODY, KUTPO doğru bir sıralama olur diye düşünüyorum. öz sermaye, ödenmiş sermaye ve karlılıkları açısından güzel firmalar. hepsi temettü vermiş bedelsiz bölünen olmuş.

Bence bunları arasında SAYAS ın pek bir şansı yok diyebilirim. B grubu ve zarar da olan bir şirket. diğer şirketlerin hemen hemen 10 da biri değerinde bir firma. bana göre diğer üçü varken buna bakmak gereksiz olur diye düşünüyorum. bu kadar uzun vade için ben grafikten se bilanço incelemenizi öneririm. çok daha doğru karar verirsiniz diye düşünüyorum.

geçmişten bugüne baktığınızda da şirket hareketleri üç aşağı beş yukarı size fikir verir. ben şahsen yukarıda saydığım üç firma dışında bakmazdım. kendi görüşümdür. ytd.
    Hocam cok tesekkur ederim.. Son ricam BAGFAS hakkinda bilgi alabilir miyim..

3.  Alıntı Originally Posted by numang Yazıyı Oku
    Hocam cok tesekkur ederim.. Son ricam BAGFAS hakkinda bilgi alabilir miyim..

BAGFS,

bagfs bir düşüş trendinde gibi gözüküyor. bu trendi kırıp ciddi bir yükselişe girebilmesi için 10,47 bandı önemli bence. burayı kırarsa gidebileceği ve 10,28 bandı altında kalırsa gevşeyebileceği noktaları işaretledim. ytd.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •