Son dönemlerin primli iki kağıdı uluse ve kront için,Sn Jamiryo teknik olarak ne soylersiniz?![]()
Son dönemlerin primli iki kağıdı uluse ve kront için,Sn Jamiryo teknik olarak ne soylersiniz?![]()
ULUSE,
B grubu bir kağıt ve hacmi oldukça düşük. karlılığı iyi bir şirket gibi. %11 i halka açık gibi. piyasa değeri, sermaye ve öz sermayesine göre çok yüksek. dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum. şubattan bu yana bir yükseliş trendinde gibi. gidebileceği ve gevşeyebileceği destek direnç noktalarını işaretledim. ytd.
KRONT,
Bu da B grubu bir kağıt. sermayesi ve öz sermayesi düşük diyebilirim. ama karlılığında geçen senelere göre ciddi bir gelişme olmuş gibi ve kar payı dağıtacak bildiğim kadarıyla. kısa vadede bir düşüş trendine girmiş bu trendi bozması için 10,78 bandı önemli buranın üzerine atabilirse düşüş trendi bozulur ve tekrar yükselişe geçebilir. gidebileceği ve destek olarak çalışabilecek noktaları işaretledim. ytd.
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
https://twitter.com/bist_teknik
Yer İmleri