Temsili durumumuz. Kipa hissedarları.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Temsili durumumuz. Kipa hissedarları.
Son Migros bilanço dipnotlarında ŞARTA BAĞLI YÜKÜMLÜLÜKTEN bahsedilmektedir. Bunun anlamı Tesco ile Migros arasında şarta bağlı bir opsiyon olmasıdır. Geçmiş bilançolarda bu ifade sadece şerefiye bölümünde tek yerde geçerken bu bilançoda iki yerde mevcut. Eğer satın alma işlemi tamamen sonlanmışsa hala neden Şarta bağlı yükümlülükten bahsediliyor ve bu bilanço dipnotunda yer alıyor. Eğer Tesco'ya 0.14 krş a ilave bir opsyon oluşacaksa bu doğal olarak diğer Kipa hissedarlarına da doğacaktır. Birleşmede son sürpriz bu olabilir nedersiniz...
Tüm yorumlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz...
[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji106] [emoji106]
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Paranoyak ithamini misliyle iade ediyorum size.
O mesaji size yazmadan once daha once bu forumda paylaştığınız 115 msj i hangi gorumlarda yazdiginiz ve neler yazdiginizi okudum. Sen yokken de buradaydim. Senden sonrada burada olavagim. Kişisel kararimdir. Daha öncede belirttim migroslarimi alacagim ve onlarida uzum sure tasiyacagim. Kendi hedeglerim doğultusund
Vevap verip ortami daha fazla germeyin
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kipa'nın %95'ine 200 küsür milyon tl veren patron kalan %4'e 200 milyon vermek istemez.
Ama zaten bunu nakit olarak vermeyecek, yerine sermaye arttırımı yapıp Migros hissesi verecek. Yani, pratikte kasadan para çıkmayacak. Kipa sayesinde 500 milyon kar açıklayan Migros, teorik olarak birleşme nedeniyle 25 milyon sermaye arttırsa 2 Kipa'ya 1 Migros verir.
Sonuç olarak, çoban isterse tekeden süt sağar. (Burada çoban patron değil SPK oluyor.)
Not: bu konuda uzman değilim, aklımdan geçenleri yazdım, ytd.
Gerçekten işi gücü bırakıp benim 115 mesajımı mı okudunuzilahi sonra fazla şüpheci diyince ... Neyse
Yazdiklarima teknik olarak, temel olarak, mevzuat olarak bir eleştiri getirin, oturup tartışalım. Haklı olduğunuzu düşündüğünüz noktaları belirtin hep birlikte konuşalım.
Sen yokken ben buralardayım,, eski mesajlarını da okudum gibi Boş sozlerle forumu gereksiz mesgul etmeyelim. Varsa takildiginiz bir şey eski mesajlarda paylaşın.
Akıl alır gibi değil migros o paylar için ödeme yaptı zaten dediğim için beni hedef almanız.suyu bulandiriyirsunuz demeniz.
Önceki mesajlarimda suyu bulandıran bir mesaj gorduyseniz onları da ilave ediniz.
Ben yokken buralarda olmanız size ne arti veriyor ?
Lütfen bana yönelik cevap vermeyiniz. İlk siz yazdiniz benim cevap hakkimla bitsin. gereksiz forumu kirletmeyelim
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : deniz 36; 11-03-2018 saat: 17:07. Sebep: İmla
Yer İmleri