Sayfa 560/852 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Temsili durumumuz. Kipa hissedarları.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Son Migros bilanço dipnotlarında ŞARTA BAĞLI YÜKÜMLÜLÜKTEN bahsedilmektedir. Bunun anlamı Tesco ile Migros arasında şarta bağlı bir opsiyon olmasıdır. Geçmiş bilançolarda bu ifade sadece şerefiye bölümünde tek yerde geçerken bu bilançoda iki yerde mevcut. Eğer satın alma işlemi tamamen sonlanmışsa hala neden Şarta bağlı yükümlülükten bahsediliyor ve bu bilanço dipnotunda yer alıyor. Eğer Tesco'ya 0.14 krş a ilave bir opsyon oluşacaksa bu doğal olarak diğer Kipa hissedarlarına da doğacaktır. Birleşmede son sürpriz bu olabilir nedersiniz...
    Tüm yorumlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz...

3.  Alıntı Originally Posted by Orç Yazıyı Oku
    Migrosââ�¬â�¢un teknik olarak değerleme yapıp Özkaynak larını arttırması gerekiyordu.Bildiğim kadarıyla SPK tebliği gereği büyük olan küçük olanı içine katabiliyor.Bir işlem ancak bukadar mix edilip küçük yatırımcının kafası karıştırılır.Amaç sürekli bir belirsizlik ortamı yaratıp kafaları karıştırmak.Kısa vade düşünmememiz gerekiyor.
    Yapılanlara bakın,
    1)0,15 TL den aldım
    2)Çağrıdan muafiyet başvurusu
    3)SPK dan muaf olamazsın açıklaması
    4)2,25TL ye yakın bir rakamdan çağrı yap BU ÇAĞRIYADA SATICI TESCO BİLE KATILDI.(Ama ne yazıkki katılım çok olmadığı için Ülkemize para girişi olamadı.Vah vah)
    5)Çağrının son günü hatta son dakikalarında eşi benzeri olmayan bir şekilde süre uzatımı talebi yap
    6)Sünni fiyat hareketleri hisseyi 2.35 TL ye kadar indirip
    7)Borsa kotundan çıkılması ile ilgili yönetim kurulu kararı
    8)2,56 TL den ayrılma hakkı tanınması
    9)Olağanüstü genel kurulda Migros olarak kottan çıkma kararının Red edilmesi
    10)Kolaylaştırılmış usülde birleşmeye gidileceği
    11)Son olarakta Migrosââ�¬â�¢un değerleme yapıp Özkaynak artışına gitmesi

Bakalım daha neler göreceğiz.

Not:Bir tapu alıyorsunuz kaç kere araştırma yapıyorlar beyan doğrumu diye.Vergi kaçırılması var mı yok mu?Ödenmiş sermayesi 1.332.682.000-TL ve 30-32 gayrimenkulü olan koskoca firmayı 200.000.000-TL bile vermeden satın alıyorlar.Arayan soran yok.Yazıklar olsun bu konunun üstüne gitmeyenlere!Yazıklar olsun küçük yatırımcıyı ezmeye çalışanlara.Allah bu senaryoları hazırlayanları,uygulayanları ve göz yumanları nasıl biliyorsa öyle yapsın!
    Hepinize iyi pazarlar.
    Y.T.D.
    [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji106] [emoji106]

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by deniz 36 Yazıyı Oku
    Bir ara TV almak için kullanıcı yorumlarını okumaya karar verip kendimi bir İngiliz forumunda bulmuştum.
    Orada TV ile ilgili teknik bilgi paylaşımları, kullanıcı izlenimleri gibi oldukça faydalı şeyler bulmuştum. Gayet usulüne uygundu yazılanlar. Aynı formatta bizdeki forum DonanımHaber sitesinde yazılan mesajlar teknik bilhilendirmelerden uzak, kişisel kavgaya dönüşmüş, tartışma kazanma motivasyonuyla yazılan, şundan şaşma, bundan cacık olmaz minvalindeydi.

Bizim forumları okuyan biri tuhaf bir toplum olduğumuzu düşünür gerçekten.

Benim Kipa tasimadigimi nerden çıkardınız. Ayrıca yazdığım şey önceki mesajlarda konuşulan teknik olarak ele alınan konuyla gayet ilgili bir bilgi. Bunu suyu bulandirmak olarak algılamak nasıl bir paranoyakliktir.

Varsa faydalı bilgi yorum analiz spk mevzuatı paylaşalım, yoksa asıl siz suyu bulandiriyirsunuz.

Birleşme işi 2017 finansallarina göre olacak ve şok mevzuatı üç yontemden bahsediyor. Burada seçimlik bir hak var mı, nthol de olduğu gibi oranları eşit almak ya da farklı almak konusunda bir serbestlik var mı bu konunun aydınlatılması lazım.

Yoksa üç yonteme göre de şu an rakamlar oranlar belli. Duygularla ya da beklentilerle canım ayıp olur o kadar da olmaz yaklaşımiyla belirlenmeyecek birleşme oranı.

Tekrar ediyorum kipanin yuzde 95 hisselerinin 199 milyona alınması meselesi en tartışmalı dava konusu yapilabikecek konudur bu süreçte.

HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Paranoyak ithamini misliyle iade ediyorum size.
    O mesaji size yazmadan once daha once bu forumda paylaştığınız 115 msj i hangi gorumlarda yazdiginiz ve neler yazdiginizi okudum. Sen yokken de buradaydim. Senden sonrada burada olavagim. Kişisel kararimdir. Daha öncede belirttim migroslarimi alacagim ve onlarida uzum sure tasiyacagim. Kendi hedeglerim doğultusund
    Vevap verip ortami daha fazla germeyin

5. Kipa'nın %95'ine 200 küsür milyon tl veren patron kalan %4'e 200 milyon vermek istemez.
    Ama zaten bunu nakit olarak vermeyecek, yerine sermaye arttırımı yapıp Migros hissesi verecek. Yani, pratikte kasadan para çıkmayacak. Kipa sayesinde 500 milyon kar açıklayan Migros, teorik olarak birleşme nedeniyle 25 milyon sermaye arttırsa 2 Kipa'ya 1 Migros verir.
    Sonuç olarak, çoban isterse tekeden süt sağar. (Burada çoban patron değil SPK oluyor.)
    Not: bu konuda uzman değilim, aklımdan geçenleri yazdım, ytd.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by kararver2 Yazıyı Oku
    Paranoyak ithamini misliyle iade ediyorum size.
    O mesaji size yazmadan once daha once bu forumda paylaştığınız 115 msj i hangi gorumlarda yazdiginiz ve neler yazdiginizi okudum. Sen yokken de buradaydim. Senden sonrada burada olavagim. Kişisel kararimdir. Daha öncede belirttim migroslarimi alacagim ve onlarida uzum sure tasiyacagim. Kendi hedeglerim doğultusund
    Vevap verip ortami daha fazla germeyin

Gerçekten işi gücü bırakıp benim 115 mesajımı mı okudunuz ilahi sonra fazla şüpheci diyince ... Neyse

Yazdiklarima teknik olarak, temel olarak, mevzuat olarak bir eleştiri getirin, oturup tartışalım. Haklı olduğunuzu düşündüğünüz noktaları belirtin hep birlikte konuşalım.

Sen yokken ben buralardayım,, eski mesajlarını da okudum gibi Boş sozlerle forumu gereksiz mesgul etmeyelim. Varsa takildiginiz bir şey eski mesajlarda paylaşın.

Akıl alır gibi değil migros o paylar için ödeme yaptı zaten dediğim için beni hedef almanız.suyu bulandiriyirsunuz demeniz.

Önceki mesajlarimda suyu bulandıran bir mesaj gorduyseniz onları da ilave ediniz.

Ben yokken buralarda olmanız size ne arti veriyor ?

Lütfen bana yönelik cevap vermeyiniz. İlk siz yazdiniz benim cevap hakkimla bitsin. gereksiz forumu kirletmeyelim

HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : deniz 36; 11-03-2018 saat: 17:07. Sebep: İmla

7.  Alıntı Originally Posted by devil hunter Yazıyı Oku

Son Migros bilanço dipnotlarında ŞARTA BAĞLI YÜKÜMLÜLÜKTEN bahsedilmektedir. Bunun anlamı Tesco ile Migros arasında şarta bağlı bir opsiyon olmasıdır. Geçmiş bilançolarda bu ifade sadece şerefiye bölümünde tek yerde geçerken bu bilançoda iki yerde mevcut. Eğer satın alma işlemi tamamen sonlanmışsa hala neden Şarta bağlı yükümlülükten bahsediliyor ve bu bilanço dipnotunda yer alıyor. Eğer Tesco'ya 0.14 krş a ilave bir opsyon oluşacaksa bu doğal olarak diğer Kipa hissedarlarına da doğacaktır. Birleşmede son sürpriz bu olabilir nedersiniz...
    [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]

8.  Alıntı Originally Posted by izmirli Yazıyı Oku
    Sayın bjg açıkcıları nasıl biliyorsunuz

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın İzmirli son bilançoyla alakali dusunceniz nedir?ve grup daki durumda değişen birşey yada eklenen gelişmeler var mi? Hedef de sapma yada kayma varmı?genel görüş ve bilgilerinizi sunarsaniz sevinirim..film sonunda beraber miyiz hala?

Sayfa 560/852 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •