Gerelden çoktan çıkmıştım. Burada güzel hareket bekliyorum. Tabi sabrı olan ekmegi yiyecek. Yanında köftesiyle.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Cuma milyon lot alarak 4.80 e kadar topla. Son 5 dakika altları boşalt fiyatı düşür. Bugün yine mal satmadan yüzde 5 eksi yap. Oh ne güzel sayın spek. Şimdi yukarı sürsen zararı kurtaran satar malı. Tezgah ne güzel. Sonra da kimsede mal kalmadan at oynatırsın.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sevgili Hissedaşım ben bugün 4.59 dan 5000 lot aldım. Beklentiniz iyi yönde olması içimi ferahlattı, alır almaz saldı kendisini zarar stop bile yapamadım.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoş geldin steafan, Bize böyle yorumlar lazım işte) mal satmadan hisse nasıl yüzde 5 düşüyorsa artık. Bu arada ilk seans olmasına rağmen 5,3 milyon lot işlem hacmi yapmış hisse
) hiç satılmamış harbiden, resmen halka arz yapmışlar.. aklı başında yorum yapan yada haber paylaşan bu grupta hemen spek yada onun yardakçısı oluyor. Kenanx gibi.
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su an hedef fiyat belirlemedim hele bi başlasın bakarız
Dalga mı geçtiniz yoksa övgü mü yaptınız pek anlaşılmıyor. Ama cuma 1 milyon alış yapılan hissede bugün satılan lotlar deve de kulak kalır
Yer İmleri