Sayfa 225/735 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Bu hisseye gerel forumunda kertenkeleden tavsiye alıpta gelen varsa borsayı bıraksın bir an önce. Bu demek değil ki bu hisse iş yapmaz. Aksine su anda beklentiye bakıldığında Borsa’nın en potansiyelli 10 hissesinden birisi. Ama Kendiniz analiz yapın ona göre degerlendirin. değerlenin.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Gerelden tamamen çıktınız sanırım sn steafan!! Gerelde kertenkele burada da kenanx ikiside büyük üstad)))

Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Gerelli*** Yazıyı Oku
    Gerelden tamamen çıktınız sanırım sn steafan!! Gerelde kertenkele burada da kenanx ikiside büyük üstad)))

Ytd
    Gerelden çoktan çıkmıştım. Burada güzel hareket bekliyorum. Tabi sabrı olan ekmegi yiyecek. Yanında köftesiyle.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3. Cuma milyon lot alarak 4.80 e kadar topla. Son 5 dakika altları boşalt fiyatı düşür. Bugün yine mal satmadan yüzde 5 eksi yap. Oh ne güzel sayın spek. Şimdi yukarı sürsen zararı kurtaran satar malı. Tezgah ne güzel. Sonra da kimsede mal kalmadan at oynatırsın.

4.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Gerelden çoktan çıkmıştım. Burada güzel hareket bekliyorum. Tabi sabrı olan ekmegi yiyecek. Yanında köftesiyle.

Bende en son 4.30-5.60 hareketinde alıp satmıştım!! İyi ekmek bıraktı!! Hatırlarsanız gerl topiğindede çok şakşakçı vardı!! Neyse Zaman daraldı spek hırçınlaştı farkındaysanız!! Hedef fiyatınız nedir steafan!!

Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Cuma milyon lot alarak 4.80 e kadar topla. Son 5 dakika altları boşalt fiyatı düşür. Bugün yine mal satmadan yüzde 5 eksi yap. Oh ne güzel sayın spek. Şimdi yukarı sürsen zararı kurtaran satar malı. Tezgah ne güzel. Sonra da kimsede mal kalmadan at oynatırsın.

Sevgili Hissedaşım ben bugün 4.59 dan 5000 lot aldım. Beklentiniz iyi yönde olması içimi ferahlattı, alır almaz saldı kendisini zarar stop bile yapamadım.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Cuma milyon lot alarak 4.80 e kadar topla. Son 5 dakika altları boşalt fiyatı düşür. Bugün yine mal satmadan yüzde 5 eksi yap. Oh ne güzel sayın spek. Şimdi yukarı sürsen zararı kurtaran satar malı. Tezgah ne güzel. Sonra da kimsede mal kalmadan at oynatırsın.

Hoş geldin steafan, Bize böyle yorumlar lazım işte ) mal satmadan hisse nasıl yüzde 5 düşüyorsa artık. Bu arada ilk seans olmasına rağmen 5,3 milyon lot işlem hacmi yapmış hisse ) hiç satılmamış harbiden, resmen halka arz yapmışlar.. aklı başında yorum yapan yada haber paylaşan bu grupta hemen spek yada onun yardakçısı oluyor. Kenanx gibi.

ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Gerelli*** Yazıyı Oku
    Bende en son 4.30-5.60 hareketinde alıp satmıştım!! İyi ekmek bıraktı!! Hatırlarsanız gerl topiğindede çok şakşakçı vardı!! Neyse Zaman daraldı spek hırçınlaştı farkındaysanız!! Hedef fiyatınız nedir steafan!!

Ytd
    Su an hedef fiyat belirlemedim hele bi başlasın bakarız

8.  Alıntı Originally Posted by dobrowski Yazıyı Oku
    Hoş geldin steafan, Bize böyle yorumlar lazım işte ) mal satmadan hisse nasıl yüzde 5 düşüyorsa artık. Bu arada ilk seans olmasına rağmen 5,3 milyon lot işlem hacmi yapmış hisse ) hiç satılmamış harbiden, resmen halka arz yapmışlar.. aklı başında yorum yapan yada haber paylaşan bu grupta hemen spek yada onun yardakçısı oluyor. Kenanx gibi.

ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dalga mı geçtiniz yoksa övgü mü yaptınız pek anlaşılmıyor. Ama cuma 1 milyon alış yapılan hissede bugün satılan lotlar deve de kulak kalır

Sayfa 225/735 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •