Gerelden çoktan çýkmýþtým. Burada güzel hareket bekliyorum. Tabi sabrý olan ekmegi yiyecek. Yanýnda köftesiyle.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Cuma milyon lot alarak 4.80 e kadar topla. Son 5 dakika altlarý boþalt fiyatý düþür. Bugün yine mal satmadan yüzde 5 eksi yap. Oh ne güzel sayýn spek. Þimdi yukarý sürsen zararý kurtaran satar malý. Tezgah ne güzel. Sonra da kimsede mal kalmadan at oynatýrsýn.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sevgili Hissedaþým ben bugün 4.59 dan 5000 lot aldým. Beklentiniz iyi yönde olmasý içimi ferahlattý, alýr almaz saldý kendisini zarar stop bile yapamadým.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoþ geldin steafan, Bize böyle yorumlar lazým iþte) mal satmadan hisse nasýl yüzde 5 düþüyorsa artýk. Bu arada ilk seans olmasýna raðmen 5,3 milyon lot iþlem hacmi yapmýþ hisse
) hiç satýlmamýþ harbiden, resmen halka arz yapmýþlar.. aklý baþýnda yorum yapan yada haber paylaþan bu grupta hemen spek yada onun yardakçýsý oluyor. Kenanx gibi.
ZTE Blade V6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su an hedef fiyat belirlemedim hele bi baþlasýn bakarýz
Dalga mý geçtiniz yoksa övgü mü yaptýnýz pek anlaþýlmýyor. Ama cuma 1 milyon alýþ yapýlan hissede bugün satýlan lotlar deve de kulak kalýr
Yer Ýmleri