Sayfa 252/774 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,340
     Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Bunlara en fanatik akp li bile evet demez yaw

2. Yahu ben çevreme "evet" oyu kullanacağımı beyan ediyorum...Şimdiye kadar bana inanan çıkmadı...

hem evet yanlıları hem hayır yanlıları...

Yok sen evet oyu kullanmazsın deyolar...

Kıllandım ben bu işten...

Bu sefer sağlam bir depik geliyor gibi haaaaaaa

Alıntı Originally Posted by ZICO Yazıyı Oku
    Bunlara en fanatik akp li bile evet demez yaw
    birine soru soruyorsanız o sorular yargı içermemeli yönlendirici olmamalı yukarıdaki soruların tamamı yargı içeriyor ve yönlendiriyor bir slogan atılmadığı kalmış
    birinci sorudan başlayalım daha önce c.başkanı yapmış kişiler özal demirel hangisi tarafsızdı demekki mevcut sistem hiç bir şekilde tarafsız c.başkanı seçemiyor zaten öyle biri yok herkesin kendine ait bir parti fikri vardır c.başkanı değil dünya başkanı olsa o fikirden bakış açısından sıyrılamaz
    diğer sorular daha çok yürütme yasama ayrılığı ile ilgili türkiyede mevcut sistemde hangi yılda yasama yürütme ayrı oldu ki hep yürütme aynı zamanda yasamaya hükmetti
    demekki kopyala yapıştır iyi bir şey değil verirler adama cevabını böyle

kopyala yapıştır kolay oluyor ama böyle karşılık verince hııı nee gibi durumlarla apışıp kalınıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,340
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    birine soru soruyorsanız o sorular yargı içermemeli yönlendirici olmamalı yukarıdaki soruların tamamı yargı içeriyor ve yönlendiriyor bir slogan atılmadığı kalmış
    birinci sorudan başlayalım daha önce c.başkanı yapmış kişiler özal demirel hangisi tarafsızdı demekki mevcut sistem hiç bir şekilde tarafsız c.başkanı seçemiyor zaten öyle biri yok herkesin kendine ait bir parti fikri vardır c.başkanı değil dünya başkanı olsa o fikirden bakış açısından sıyrılamaz
    diğer sorular daha çok yürütme yasama ayrılığı ile ilgili türkiyede mevcut sistemde hangi yılda yasama yürütme ayrı oldu ki hep yürütme aynı zamanda yasamaya hükmetti
    demekki kopyala yapıştır iyi bir şey değil verirler adama cevabını böyle
    Rumi cim sana ne anlatsak BOŞ

Alıntı Originally Posted by ZICO Yazıyı Oku
    Rumi cim sana ne anlatsak BOŞ
    boşver sen de kopyala yapıştır yap gitsin rahat oluyor bu arada zico rumenigge nin yanında futbolcu bilem sayılmaz

7. rumenigge'cim , sana bir sürü soru soruldu, sen , işine gelenleri cevaplıyorsun ama.

senle de konuşulmuyoki ....

Soru 1. bu anayasa teklifini kim yazdı ?

burdan başlayalım mesela ....
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Korkumuzdan gizli isimler ile hayır diyoruz sadece bunun icin bile hayir denilir

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 252/774 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •