Sayfa 67/303 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 529 - 536 arası.

Konu: The last of the mohicans

1. Sayın Mohikan Kolay gelsin, sizin pencerenizden bir Link Pc yorumu alabilirmiyiz.
    Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
    twitter-@ZaWarona

2.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Hocam bende onu diyorum.. Tabanlari yaptiktan sonra alip agasona yatsak?
    Yakaladigimiz yerde Galip e zipkini saplariz..
    Bu brute alinan diger kagitlara benzemiyor..
    Acaip bir dumen kokusu geliyor burnuma Veya kasiniyorum..
    Bir bakalim Mohikan ne diyecek?
    Galip in hissesi kalmış mı önce ona bakmak lazım. Yakalayabilirsen artabilir ama garantisi yok. Şu ana kadar brütten çok az etkilenen sadece dirit ı gördüm ben.

origin_of_chaos adlı nickim çalınmış. Bir nick bile bulamayan insanlar gelip de burda başkalarına akıl veriyor. Gerisini siz düşünün.

3.  Alıntı Originally Posted by origin.of.chaos Yazıyı Oku
    Galip in hissesi kalmış mı önce ona bakmak lazım. Yakalayabilirsen artabilir ama garantisi yok. Şu ana kadar brütten çok az etkilenen sadece dirit ı gördüm ben.

origin_of_chaos adlı nickim çalınmış. Bir nick bile bulamayan insanlar gelip de burda başkalarına akıl veriyor. Gerisini siz düşünün.
    Benimki fantezi ama insanlarin canini cok kotu yakti kansizlar..
    Izleyelim bakalim bu dram filminin sonu nasil bitecek?

sayin mohikan bey. vakfin 1.50 lerde iken vakfin sayimi yapmistin 5.50 gordu .avgyo desen zaman bildirmedin gerci ama oldukca isabetli sayimlar oldu bu iki kagitta..simdi sana temeli ve geliri uygun , oz sermayesi hizla artan sermayesi uygun bir dirketin sayimini rica edecegim.kagidin turkiyede yatirimi olmadigi icin insanlarda guven sorunu olusturmus. iki bilanco gonderiyor mecburen..rica etsem temelli ve nakis isler gibi sayimini yaparmisin sayin mohikan. denge holding sayimi. birde bu sayim isinde bir odul olsa bu odul senin hakkindir.
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. Sn.mohikan uzun zamandır giremiyordum yine size sataşanlar çoğalmış Encofin ile iyi bir uyumunuz var

6. hocam merhaba tektu yorum alabilirmiyiz

7. Üstat, ATEKS fiyatını temeli destekliyor mu? Piyango biletiyle kıyasalarsak getiri olasılığı hangisinde daha fazladır?
    Bilgiye ulaş aklını kullan tavsiyelere uyma

8. Hocam kolay gelsin sayfaları taradım DOAS ASUZU CMENT sayımı göremedim, rica etsem.
    Son düzenleme : guvenerg; 26-03-2017 saat: 15:43.

Sayfa 67/303 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •