Sayfa 342/917 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/668209

kar payı temettü mü verecek, ben mi anlış okuyorum. temettü var sanki, şok oldum

2.  Alıntı Originally Posted by Memati Yazıyı Oku
    Sayın ortaklar şirket stokları 129 milyona ulaşmış,bu durum 2018/1.ç. Hasılatın 100 milyon tl.nin üzerinde olacağını gösteriyor.kar marjımızın %39 lara yükseldiği görülüyor. 2017/4.ç. Bilançoda ambalajlama giderlerinin yaklaşık 9 milyon olduğunu görüyoruz,ilk 3 çeyrekte bu rakam ortalama 1,9 milyon tl. Yani bu gider kalemi abartılı şekilde yükselmiş,bu durum sürdürülebilir olmaktan uzaktadır. 2018/1.ç.te bu kalemin 3 milyon tl.yi geçeceğini sanmıyorum,yani 6 milyon karı cebe indirdik.esas faaliyet diğer gelir/gider farkı ilk 3 çeyrekte 3,3 milyon tl. + da,lakin son çeyrekte -2 milyon olmuş, yaklaşık 5 milyon tl. De burdan(buradaki risk yaklaşık 2,2 milyon sgk teşviğinin kesilmesi olabilir) cebe indirdik.etti 11 milyon brüt kar,buna 3,4 mn. Son çeyrekteki net karı da eklersek 1.ç. Karımız 12 milyon tl.yi geçebilir.hasılattaki artıştan gelen kar da artan operasyon giderlerini karşılasın.yatırım tavsiyesi değildir.
    eğer yine yönetim ve pazrlama gideri faiş balon gelmezse 13-15 arası hesapladım bende. öngörüm bu rakamlar.
    gel gör onu da fiyatlamazsa şaşırmam.
    amazon da bile satışı var ama, olumlu hiç bir şeyi fiyatlamıyor bu hisse. tam ölücü

https://www.amazon.com/s?ie=UTF8&me=...hya%20porselen

3.  Alıntı Originally Posted by sensitive Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/668209

kar payı temettü mü verecek, ben mi anlış okuyorum. temettü var sanki, şok oldum
    14 - Kapanış.
    Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
    Kar Payı Dağıtım
    Kayıtlı Sermaye Tavanı

4. Geçen yıl verdiği ile temettüye yakın temettü verecek yine..Komik bir rakam... En azından istikrarlı bir şekilde her yıl temettü dağıtıyor.

5. dün yazdık,,,,,,,,
    beklentimin altında kaldı,şimdi 1 çeyrek ne halt edeceği eğer 10 mly civarı kar gelirse her şey değişmeye başlayacaktır,yinede tüm hissedarlara hayırlı olsun,şöyle 4 trl temettüyü hak etti ortakların.....nafi beyy
    bugün oldu....... 4 mly temettü geliyor...münetcim değilim bu kağıdı çokk iyi tanıyorum

6. İş yatırım satmaya devam ediyor.. 500 bin lota yakın mal çıktı bugüne kadar.. Ak yatrımının da ondan yana kalır tarafı yok..

7. eee butun beklentiler gerceklesdi gibi nedir neyi bekliyoruz ucus icin nasil bir pisligin icindeyiz anlamadim gitti. yatirim tavsiyesi degildir.

8. KUTPO'da bu saatten sonra beklentiler satın alınacak. Çin porselenine uygulanacak vergi dolayısı iyi olan satışların daha da iyileşerek artması, dolayısı ile karlılığın artması. Gelecek olan bilançoların daha iyi gelmesi.geriye bir şey kalmıyor. Bunun gerçekleşeceğini düşünen fonlar alıma geçecektir. 1.çeyrek bilanço beklentisi de etkili olacaktır..ytd

Sayfa 342/917 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •