Teşekkürler..
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler..
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Topik çok sessiz
Gayet doğal , AKBABALAR hissenin çevresinde uçup duruyor , kitlediler senedi , mal almak için bıktırma politikası uyguluyor.... ben fire vermem , ama diğer yatırımcılar verebilir ... onlarda sinirleri yıpratıp mal alma peşindeler... Asker arkadaşımda son günlerde geleni topluyor , pasif alışları yazdı. Aşağıda gelemiyorlar..... Gelseler de portföyü artırsak.... Ghötleride yemiyorki , elde kalan son mallarıda kaptırcaklar..... Bakalım nereye kadar , elbet 1 aya kadar Genel Kurul açıklanır , temettü açıklanır. üstüne iyi bir 3 aylık bilanço gelir , SPEK bozuntusu 3 ün 1 ini alır !!!
--------------------------
yatırım tavsiyesi değildir.....
Bu arada benim keyfim yerimde , Vesbe dışında en çok pozisyon taşıdığım ADESE ve ITTFH de yükseliş sürecindeler..... hedef fiyatlarıma ulaşırsa onları realize eder , VESBE de pozisyonlarımıda bir güzel artırırım .....
-----------------------
yatırım tavsiyesi değildir.....
Sn lonely birde yıllar önceki bu habere bak birde .. şirket Değeri 12 yıl önce kaç para çok komik bir durum.açıkçası yazık..
şirket 12 yılda %8,6 değer kazanmış USD bazlı.komedi.
"Yurtdışında yerleşik kurumsal yatırımcılara tahsis edilmiş olan 36 milyon 400 bin adet hisse senedi Deutsche Bank AG liderliğinde yurtdışında önemli büyüklüğe sahip toplam 25 kurumsal yatırımcıya satıldı. Vestel Beyaz hisselerinin 21 Nisan’da İMKB’de işlem görmesi bekleniyor.
Bu halka arzla birlikte Vestel Beyaz’ın kasasına 124 milyon dolar girmiş oldu. 3,20 YTL baz fiyatla ve 450 milyon dolarlık piyasa değeri ile işlemlere başlayacak olan Vestel Beyaz hisselerinin İMKB’deki kodu VESBE olacak."
Sn. 6.sense , bu detayları biliyorum , bu konuda araştırıp, bir analiz paylaşmıştım forumda... Şanssızlığımız şu anda senedi toplayamıyorlar , muhtemelen herkesin elinde dağınık halde... Bence farklı grup yada kişiler pozisyon alma çabalarında... Borsada ne kadar dandik şirket varsa , piyasa değerleri Vesbe ye yakın yada geçmiş olup , finansal tabloları ile 10 da bir bile olamayan bir dolu senet var...
Dolayısıyla , her geçen gün, senette hedeflerimi yukarı çekiyorum... %5 ini satacaklarını duyurmuşlardı , bizde bunu muhtemelen patron şahsi hesaplardan alacak diye düşünüyorduk... Fiyatı aşağılarda tutuyorlar , bakalım temettü verip , oluşacak düşük fiyattan kendilerimi alacak ??? Yoksa böyle bir satış gerçekleştirmeyip , güzel gelen bilanço ve karlardan sonra oluşacak yeni güzel fiyatlardan mı bunu gerçekleştirecekler.... Bunu gerçekten merak ediyorum ... Zamanla bunu göreceğiz....
Sonuçta ben yatırımcı olarak en az 3-4 sene kadar burada olacağıma inanıyorum ...![]()
-------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir....
Yer İmleri