Sayfa 569/852 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by devil hunter Yazıyı Oku
    Sayın Deniz �� 36,
    0,23 kuruş dönen dolabın kılıfı; buna biz karışamayız.Adamlar kendi aralarında alıp verebilirler hata hibe de edebilir.240 milyonu nasıl hibe ettiyse.0,23 kuruş palavrasına zaten spk izin vermedi.
    Asıl olan şu aktif halde dolaşan3.75 hisselerin gayrimenkullerin fiyatı nedir?
    Püf nokta gayrimenkuller,
    DÜNYADA GAYRİMENKULLERİN DÜŞTÜĞÜ YIL NASIL %600 DEĞERLENİR ALTIN MADENİ VEYA PETROL KUYUSU MU ÇIKTI RAMSTORLARDA DENİZ 36
    G.menkullerde oyun döndüğü açık. Daha da dönecek. Migros PD dd bir gecede 3 un altına indi.yalniz ilk kayda alındığı yıla bakmak lazım. İşin esası dümen dolap olmasa da yeniden değerleme yapıldığı da zaten ciddi artışlar olur. Adamlar 100 milyona kaydetmiş araziyi AVM.yi şimdi en az 1 mil eder bu tip örnekler de hayli fazla

HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    Şok market SPK sunduğu bilanço ya baktım şirket Özkaynak eksi 2 milyar tl resmen şok SPK da onay verirse her şey onay alınır bu kurumdan
    Sayın elfidaa, şok market bilançosuna nasıl baktınız, link vermeniz mümkün müdür?
    Teşekkürler

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by izmirli Yazıyı Oku
    Sayın elfidaa, şok market bilançosuna nasıl baktınız, link vermeniz mümkün müdür?
    Teşekkürler

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    http://www.sokmarketyatirimciiliskil...-mart-2018.pdf

dönen duran varlık 2.6 milyar tl

uzun ve kısa vade borçlar toplamı 4.8 milyar tl sayfa 95 de

öz kaynak (2.185 milyon tl) ekside

sermaye 360 milyon tl

son üç yıl ortalama zarar 370 milyon tl bu şirket halka arz oluyor perekande sektöründe ciddi anlamda sıkıntı var

bu şirket biçilen deger 6 milyar tl gözde bilançosunda ama tuncay 1 tl alırmı acaba
    ?

4. Sayın Deniz 36 beyefendi haklısınız PD/DD bir gecede 3 ün altına getirmenin hile ile mümkün olduğunu gördük. Bunun peşini zaten biz küçük ve çetin yatırımcılar bırakmıyacak bunu bilin.
    Kottan çıkma konusunda tüm küçük yatırımcıların elbirliği ile verdiği mücadele nasıl sonuç vermişse bu hileli migros özkaynaklarını iptal ettirme mücadelesi de hiç kuşkunuz olmasın sonuç verecek. Bundan önce birçok girişimimiz haklı bulunmuş ve üç yıllık bilançoları değiştirmesini de bilenleriz biz..
    Migros eğer Kipayı 194 milyona almasaydı şimdi ne hallerde olurdu bunu hiç düşündünüzmü... asıl onu düşünün...
    hileli değerleme de onu kurtaramıyacaktı çoktan teknik iflastaydı....
    Sen gel 194 milyona 2.5 Milyar dolarlık asset değer elde et buna kim inanır, birbirimizi kandırmayalım sokaktaki ayakkabı boyacısı bile bu işin muvazaalı olduğunun farkında...
    Migros yatsın kalksın KİPA ya dua etsin...
    Tüm yorumlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz...

5.  Alıntı Originally Posted by devil hunter Yazıyı Oku
    Sayın Deniz 36 beyefendi haklısınız PD/DD bir gecede 3 ün altına getirmenin hile ile mümkün olduğunu gördük. Bunun peşini zaten biz küçük ve çetin yatırımcılar bırakmıyacak bunu bilin.
    Kottan çıkma konusunda tüm küçük yatırımcıların elbirliği ile verdiği mücadele nasıl sonuç vermişse bu hileli migros özkaynaklarını iptal ettirme mücadelesi de hiç kuşkunuz olmasın sonuç verecek. Bundan önce birçok girişimimiz haklı bulunmuş ve üç yıllık bilançoları değiştirmesini de bilenleriz biz..
    Migros eğer Kipayı 194 milyona almasaydı şimdi ne hallerde olurdu bunu hiç düşündünüzmü... asıl onu düşünün...
    hileli değerleme de onu kurtaramıyacaktı çoktan teknik iflastaydı....
    Sen gel 194 milyona 2.5 Milyar dolarlık asset değer elde et buna kim inanır, birbirimizi kandırmayalım sokaktaki ayakkabı boyacısı bile bu işin muvazaalı olduğunun farkında...
    Migros yatsın kalksın KİPA ya dua etsin...
    Malum şahsı muhatap almihorum iki gündür. Oda sizinle uğraşıyor. Bence sizde daha fazla yazdillarina cevap vermeyin
    Ayrica yazinizim altina hic cekinmeden imzami atarim

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 3.83 tem yuzde 20 daha mallandik. Hadi tunci bas aşşaaa bekliyorum ful alim için

Alıntı Originally Posted by kararver2 Yazıyı Oku
    3.83 tem yuzde 20 daha mallandik. Hadi tunci bas aşşaaa bekliyorum ful alim için

gt-ı9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    başkan 4,73 ten aldım halen satmadım satamıyorum o kadar zararı kaldıramam satmıyalım diosun demi

8.  Alıntı Originally Posted by darkgfb Yazıyı Oku
    başkan 4,73 ten aldım halen satmadım satamıyorum o kadar zararı kaldıramam satmıyalım diosun demi
    Kardesim.kendi kararini kendin ver benim maliyetim 2 nin altinda ama 3 yilimi yedi bu hisse

Sayfa 569/852 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •