Sayfa 29/623 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 225 - 232 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

1.  Alıntı Originally Posted by ekonomistomer Yazıyı Oku
    Bir Ekonomist olarak senin Fiziksel analizini ilgi ile okuyarak yıllardır Temel Analizlere farklı bakış açısı getirmiş olmandan dolayı tebrik ediyorum...

İtici güç para girişi eskiden genele yayılırdı endeks 30 harici herkes bundan nasiplenirdi son 10 yıldır endeks i götüren 3 banka 2 holding 1 sanayi şirketi ile dönen borsada ihlaslar ölü toprak serpilmişcesine yatıyordu ...Uçağın kanatları rüzgarı biraz hissetti asıl çıkış 16 Nisan dan sonra ...Grup içinde ayrışma Mücahit in kokpite geçmesine bağlı teminat verdiği hisseleri kurtarırsa hepsi uçuşa geçer...
    Ne güzel, bu geri dönüşten dolayı teşekkürler, çok mutlu oldum böylesi ifadelerden...
    Fıtrat tanımına wikipedia der ki; Mutlak yokluğun yarılarak, içinden varlığın çıkmasıdır. Fıtrat, bu yarma sonucu ortaya çıkan ilk varlık halidir.
    Ben bu tanıma bayılıyorum...

Söz konusu olan borsa bile olsa, açık, net, dürüst, doğru, samimi, içten bir şekilde tüm paydaşlara farklı bir bakış açısı ile bir şeyleri sunabiliyorsak ne mutlu,
    Fıtrat tanımında olduğu gibi bugüne kadar YOK OLANIN İÇİNDEN BAŞKA BİR VARLIK ÇIKARABİLİYORSAK bilime, ilime, irfana kendi çapımızda katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu, teşekkürler...
    Çalışmalarım; düşüncelerimdir, hayallerimdir. Eğitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
    YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ...! YÜKSEK RİSK İÇERİR...!

2.  Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku
    Puslu bir Sarıyer Pazar gününde trend sohbet havasına devam edelim ve dünkü analizimizdeki formüllerde, IHEVA verilerini yerine bir koyalım bakalım bizi nereye götürecek;

Vo (ilk hız) : Trend dönüşünde 25 kuruştan 52 kuruşa fiyat yer değişimi
    Vo = 0.52 - 0.25 = 0.27 TL (Fiyat Yer Değişimi)

t : Fiyat değişiminin hangi zaman aralığında meydana geldiği
    İlk Tarih : 1 Aralık 2016 dip seviyesi 25 kuruş,
    İkinci Tarih : 6 Şubat 2017 trend dönüş hareketinin zirve seviyesi 52 kuruş
    Aradaki zaman farkı : 2 tam ¼ ay süre
    t = 2.25 ay

Ivme : Vo/t2 (İlk hızın sürenin karesine oranı)
    Ivme = 0.27 / (2.25 x 2.25) = 0.0432 (TL/AY KARE)

Yeni bir yükseliş dalgasında, birim zamandaki yükseliş hızı korunursa eğer;
    Fiyatın Yer Değiştirme Hızı V = Vo + IVME x t2 olacaktır...! (Temel Fizik Yasası)

ÖRNEĞİN; Eğer Mart ay kapanışına 1 hafta kala bir hareket gelir ise bu hareketin temel fizik yasalarına göre gideceği noktayı, formülde IHEVA verilerini yerine koyalım ve hesaplayalım bakalım;

Yeni zaman aralığımızı hesaplayalım önce;
    İlk Tarih : 6 Şubat 2017
    Son Tarih : 27 Mart 2017
    t = 1 tam 2/4 ay süre = 1.5 ay

V = 0.27 + 0.0432 x (1.5 x 1.5) = 0.3672 TL

İlk hız sıfır noktasında değil de 25 kuruş noktasında verildiği için bu seviyenin üzerine V hız değişimini koyduğumuzda;

Vsonseviye = 0.25 + 0.3672 = 0.6172 TL olur...!!!

Teknik analizin gösterdiğini temel fizik yasasının da desteklemesi enteresan bir tesadüf oldu, hayretttt...!!!
    Gel gör ki teknik, temel tüm bilimsel kanalların işaret ettiği 0.62 seviyesini bir tek bizim Tahtacı göremedi, bak sen Alllah Allah ...!
    Tam bir şaşkınlık durumu, tam bir akıl tutulması ama sen de göreceksin sevgili tahta yapıcı er ya da geç sen de göreceksin... Sevgiyle...
    Hocam o fiyata bu süre içinde ulaşırsa ilk şarabı sizin için yudumlayacağım

3.  Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku
    Ne güzel, bu geri dönüşten dolayı teşekkürler, çok mutlu oldum böylesi ifadelerden...
    Fıtrat tanımına wikipedia der ki; Mutlak yokluğun yarılarak, içinden varlığın çıkmasıdır. Fıtrat, bu yarma sonucu ortaya çıkan ilk varlık halidir.
    Ben bu tanıma bayılıyorum...

Söz konusu olan borsa bile olsa, açık, net, dürüst, doğru, samimi, içten bir şekilde tüm paydaşlara farklı bir bakış açısı ile bir şeyleri sunabiliyorsak ne mutlu,
    Fıtrat tanımında olduğu gibi bugüne kadar YOK OLANIN İÇİNDEN BAŞKA BİR VARLIK ÇIKARABİLİYORSAK bilime, ilime, irfana kendi çapımızda katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu, teşekkürler...
    Keşke ortak olduğumuz bu şirket ve sahipleri sizinkatadar alcak gönüllü olup sizi bizi kale alsa.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Hocam o fiyata bu süre içinde ulaşırsa ilk şarabı sizin için yudumlayacağım

Sevgili Tahta Yapıcının buraları okuduğuna %100 eminim. Kısa vadeli öngörülerde bugüne kadar beni haklı çıkardığına şahit olmadım. Zannetmiyorum malesef ortağım, sırf teknikçileri ters köşe yapmak için başka bir tarihe ertelemesi kuvvetle muhtemel...
    Ama yakın zamanda o fiyatlara getireceğine şüphem yok...
    Çalışmalarım; düşüncelerimdir, hayallerimdir. Eğitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.

5.  Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku

Sevgili Tahta Yapıcının buraları okuduğuna %100 eminim. Kısa vadeli öngörülerde bugüne kadar beni haklı çıkardığına şahit olmadım. Zannetmiyorum malesef ortağım, sırf teknikçileri ters köşe yapmak için başka bir tarihe ertelemesi kuvvetle muhtemel...
    Ama yakın zamanda o fiyatlara getireceğine şüphem yok...
    Sorun yok beş yıl daha rahatlıkla beklerim. Beş yıl sonra da beş yıl uzatma veririm yani kısacası yedirmem tahta yapıcıya.....

6.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Sorun yok beş yıl daha rahatlıkla beklerim. Beş yıl sonra da beş yıl uzatma veririm yani kısacası yedirmem tahta yapıcıya.....
    Zamanda sorun yokta maliyetlerimiz ustune her yil enflasyon koymayi unutma beklemek bile bize para kaybettiriyor

Lenovo X2-EU cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Nasıl indiysen öyle çıkacaksın o merdivenleri derdi Ahmet Haşim yaşasaydı ve görseydi IHEVA 'yı...!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    banana republic
    Gönderi
    650
    esnaf HAYIRlı sabahlar
    çok sıkıştı alet,bir tarafa kıracak 40 kuruşta eğleniyor tahtacı

Sayfa 29/623 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları