Sayfa 188/1024 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    özelden size yazarım
    Tamam teşekkürler

2. Taşımalı swaplı mevduat konusunda beni uyandıran arkadaşın eski forumdaki takma adı GrandturkInvest imiş.Bu forumda o takma adlı birisi yok.Ya farklı bir isimle kayıt oldu ya da kayıt yapmadı.Eğer farklı isimle kayıt yapmış ve okuyorsa kendini tanıtmasını rica ediyorum.

Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    swap işleri ve özel bankacılık işlemlerine girdikten sonra bu ülkede 9-10 bileşiklerden şirketlerin doviz bonolarına girerim.
    ben riski sadece borsada alırım benimde huyum bu.
    özel bankacılık departmanlarından geçtğimiz hafta Akbank 13.75 verdiğini herkesten duyuyoruz.
    Herkesin kendi risk anlayışıdır bir şey iddia etmek yanlış olur. %13.75 Akbank özel bankacılıkta düz mevduat oranı yok, swap var, oda tamamı Akbank da kalmalı 5 milyon ve üstüne, 5 milyon altı taşımalı yapabiliyorsunuz.

Ing deki hesabımı yarın kapatıyorum. 2 ay önce açtığım %3,5 günlük dolar faizini %1 e düşürmüşler.

Bazı arkadaşlar 1 yıl sürdüğünü söylemişlerdi ama canlı örneğiyim. Ben açtıktan bir süre sonra %3,75 e çıkardıkları dolar günlük faizinden yararlanamadığım gibi faizi de 1 e düşürmüşler. Boşanma zamanı..

5.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Ing deki hesabımı yarın kapatıyorum. 2 ay önce açtığım %3,5 günlük dolar faizini %1 e düşürmüşler.

Bazı arkadaşlar 1 yıl sürdüğünü söylemişlerdi ama canlı örneğiyim. Ben açtıktan bir süre sonra %3,75 e çıkardıkları dolar günlük faizinden yararlanamadığım gibi faizi de 1 e düşürmüşler. Boşanma zamanı..
    Benim TL hoşgeldin oranı 2 hafta önce dolmasına rağmen hala aynı orandan devam ediyor yani 12,75 ten.. Bazı arkadaşlara mesaj gelmiş eski müşterilere hoşgeldin oranı 1 Temmuza kadar uzatıldı diye ama sanırım Dolar'da aynısı geçerli değil.

6. Yarın Zorlu holdigin şirketlerinden Korteksin 9 aylık bono ihracı var.Faiz oranı %15.00 mevduat karşılığı brüt %15.88 e geliyor.Vade bana uzun geldiği için düşünmüyorum.Oran'da vadede bana uyar diyen varsa araştırsın.Akbank'ın satışa aracılık ettiğini mt bildirdi.

Turuncu hesap 1yil hoş geldin oranı vereceğini taahhüt ediyormu sözleşmede, 1ay sonra 60 gunle sınırladım diyebilirmi sözleşmeyi okuyan varmı?

8.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Yarın Zorlu holdigin şirketlerinden Korteksin 9 aylık bono ihracı var.Faiz oranı %15.00 mevduat karşılığı brüt %15.88 e geliyor.Vade bana uzun geldiği için düşünmüyorum.Oran'da vadede bana uyar diyen varsa araştırsın.Akbank'ın satışa aracılık ettiğini mt bildirdi.
    Kupon ödeme sıklığı nedir; birde Aktif'teki gibi kısmi bozum imkanı var mı?

Sayfa 188/1024 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •