Sayfa 540/1081 İlkİlk ... 404404905305385395405415425505906401040 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1. Ha bu arada benim param çok eğlencesine borsa OYNUYORUM. Burda bu adam şöyle grafik paylaştı zarar ettim vs komik immatür şeyler. Ya eğlencesine takılın yada el şeyiyle gerdeğe girip elalemi suçlamayın. Doğal srçilim 😁

2.  Alıntı Originally Posted by dehliz Yazıyı Oku
    arkadaşlar burda bulunma amacımız belli herkes bir şekilde bilgiden faydalanmak istiyor. adam zaten yanlış yaptım diyor sizde görüyorsanız yanlış yaptığını bunu söyleyin bu kadar basit uzatmaya gerek yok herkes yanılabilir.
    Soyledik zaten ilk etapta dediginiz gibi yaptik sayin dehliz bey. Saygilar bu arada. Ama sonrasinda gelisen yazilar buna itti. Sizler de gorun ki aldanmayin boyle sahsiyetlere diye yazdik. Cunku karizmasi cizildi arkadasin. Dogrulari duymak zoruna gitti. Kendini teknikci saniyodu olmadigini anladi :-) Zaten sacroyu takip etmek icin burdasiniz. Onu takip edin sonradan gorup sizi asagilayanlari deil. Tum topikten kusura bakmayin diyorum. Hepinize saygilar. Bilenle bilmeyeni ayiracak niteliktesiniz zaten.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ulaa topicte hergün ekşın var la :D

Hiç eksik olmuyor.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4. Ne oldu boyle niye birden bire yuklendiniz, begenirsiniz begenmezsiniz paylasim yapiyor adam, siz de dogrusunu paylasin olsun bitsin,

Sent from my iPhone using hisse.net

5. Birinin çizdiği bir grafikle al sat yapıyorsanız zaten kaybetmeye mahkumsunuz ayrıca teknikçinin çizdiği her grafik çıksa her işi bıraksın bunu yapsın yüzde 30 yanılma payı bile büyük başarıdır mesele stoplara uymakta ayrıca ki benim gözümde bu işin ustası şavtının bile bir sürü başarısız grafikleri var mesela yapı 2 ilken 10 olacak dedi şimdi kaçta bunun gibi rahat 10 tane hisse söyleyebilirim ama bu sacroyu kötü yapmazki stop a uyar hepsi bu bence gereksiz bir saldırı ve atışma oluyor ayrıca topaç sahibinin sayfasını bu kadar kirletmek doğru değil
    ytd deli saçmasıdır

Bu arada bende işfini 1,55 lerden falan sattım.

Ama figth clupla bir alakası yok.

Ben emindim gideceğinden kağıdın, analizimdende emindim ama çok fazla sıkıldım sattım.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Bence grafikle analizle alakası yok.

Arkadaşlar figth clup a gıcık olmuş ondan yüklenmişler yani benim anladığım bu.

8. Ayrıca adamın çizdiği bir grafikle adamı yerin dibine sokmakta tam komedi olmuş
    ytd deli saçmasıdır

Sayfa 540/1081 İlkİlk ... 404404905305385395405415425505906401040 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •