Sayfa 236/735 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon
Arama sonucu : 5877 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. Ağız değiştirme sen gazetede yazan haberleri yazmıyorsun, kendinden oldukça emin bir şekilde yazıyorsun sonra tutarsız ifadeler kullanıyorsun .ara sıra saf ayaklarına yatıyorsun he burada destekçilerinde var. afaki bir bilgiyi yazıyorsun ortam müsait şirket zaten ortak vs. arıyor.yazdıkların tamamen tutarsız ve çelişkili ifadeler.

2. senin dediğin ayrı bir şey bu şahsın dediği ayrı bir şey. riski göze alıyorsan yatırım yaparsın. ama bu kişi kesinlik ifadeleri kullanıyor.ayrıca satış mı ortaklık mı burada bile kesin bir bilgi yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ism9001 Yazıyı Oku
    Ağız değiştirme sen gazetede yazan haberleri yazmıyorsun, kendinden oldukça emin bir şekilde yazıyorsun sonra tutarsız ifadeler kullanıyorsun .ara sıra saf ayaklarına yatıyorsun he burada destekçilerinde var. afaki bir bilgiyi yazıyorsun ortam müsait şirket zaten ortak vs. arıyor.yazdıkların tamamen tutarsız ve çelişkili ifadeler.
    kenanx cevabı ism9001 arkadas vermiş...

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

4. Hangi kafayı yaşıyorsunuz anlamadım. Buraya dedikodu mu yapmaya geldiniz. Milletin yazılarını sürekli tenkit ediyorsunuz. Adam kendine göre bildiklerini yazıyor. Üstüne kendi aklınızı kullanın benim yazdıklarıma göre yatırım yapmayın diyor. Hala bir kılıf arıyor bazıları. Daha eleştiri dışında buraya bir katkı verecek paylaşım yapmamış kişiler milletin yazdıklarının peşine düşüp polisiye oynuyor. Yok tutarlı değilmiş yok böyle yok şöyle. Birkaç sayfa geriye doğru okuyunca sayfaya renk geldiğini görmüyor musunuz? Biraz da siz yazında biz okuyalım. Belki eleştiririz de, kim bilir )

ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Aylıkta flamayı çekmişe benziyor. Bunu bir haberle dalgalandırırsa tek kalemde sıradaki 3 drenci birden kırar. Tarihe gömer. Sabredip Vakko Tekkesindeki çorbayı içecez

6.  Alıntı Originally Posted by dobrowski Yazıyı Oku
    Hangi kafayı yaşıyorsunuz anlamadım. Buraya dedikodu mu yapmaya geldiniz. Milletin yazılarını sürekli tenkit ediyorsunuz. Adam kendine göre bildiklerini yazıyor. Üstüne kendi aklınızı kullanın benim yazdıklarıma göre yatırım yapmayın diyor. Hala bir kılıf arıyor bazıları. Daha eleştiri dışında buraya bir katkı verecek paylaşım yapmamış kişiler milletin yazdıklarının peşine düşüp polisiye oynuyor. Yok tutarlı değilmiş yok böyle yok şöyle. Birkaç sayfa geriye doğru okuyunca sayfaya renk geldiğini görmüyor musunuz? Biraz da siz yazında biz okuyalım. Belki eleştiririz de, kim bilir )

Sen hangi kafayı yaşıyorsun asıl. YaBgUdOkUz'un yazdıkları mantıklı, olumlu ve tutarlı yazılar ona bir şey diyen yok. ama öteki yazılar asparagas ve dedikodu. burası renklensin diye umut tacirliği yapmayın. Şimdi biri çıkıp deseki örneğin ortaklık anlaşması iptal oldu kesin bilgi o zaman ne düşüneceksin, hemen satacakmısın? beklentiye yatırım yaptık, sulandırmanın ve sallamanın anlamı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ism9001 Yazıyı Oku
    Sen hangi kafayı yaşıyorsun asıl. YaBgUdOkUz'un yazdıkları mantıklı, olumlu ve tutarlı yazılar ona bir şey diyen yok. ama öteki yazılar asparagas ve dedikodu. burası renklensin diye umut tacirliği yapmayın. Şimdi biri çıkıp deseki örneğin ortaklık anlaşması iptal oldu kesin bilgi o zaman ne düşüneceksin, hemen satacakmısın? beklentiye yatırım yaptık, sulandırmanın ve sallamanın anlamı yok.
    Keşke yazdıklarını bir anlasaydın da hepimiz huzura kavuşsaydık.. satış yada ortaklık işi iptal olursa yapılacak birşey yok zaten. Keza buraya yazanların elinde anlaşmayı yapmak yada iptal etmek gibi bir gücü de olduğunu sanmıyorum. Sadece böyle bir beklentiye yatırım yapıyoruz. İptal olursa hepimize geçmiş olsun zaten. Hazır iptalden bahsetmişken Ybgudokuz'un yazdıklarını eleştirdiğimden değil senin referans göstermeden kaynaklı olarak söylüyorum. Onun yazdıklarını mantıklı demişsin. Yeni stratejik ortaklık konusunda yazdıklarını. Ya bu iş iptal olursa ne olacak. Satış iptali kötü iken stratejik ortaklık iptali iyi mi yani. Aklıma gelmişken söyleyeyim. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak diye bir deyim var. Aslında sen ikisini de yapamıyorsun, ve bunun farkında bile değilsin..

8.  Alıntı Originally Posted by dobrowski Yazıyı Oku
    Keşke yazdıklarını bir anlasaydın da hepimiz huzura kavuşsaydık.. satış yada ortaklık işi iptal olursa yapılacak birşey yok zaten. Keza buraya yazanların elinde anlaşmayı yapmak yada iptal etmek gibi bir gücü de olduğunu sanmıyorum. Sadece böyle bir beklentiye yatırım yapıyoruz. İptal olursa hepimize geçmiş olsun zaten. Hazır iptalden bahsetmişken Ybgudokuz'un yazdıklarını eleştirdiğimden değil senin referans göstermeden kaynaklı olarak söylüyorum. Onun yazdıklarını mantıklı demişsin. Yeni stratejik ortaklık konusunda yazdıklarını. Ya bu iş iptal olursa ne olacak. Satış iptali kötü iken stratejik ortaklık iptali iyi mi yani. Aklıma gelmişken söyleyeyim. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak diye bir deyim var. Aslında sen ikisini de yapamıyorsun, ve bunun farkında bile değilsin..

Yazdıklarım olumsuz gibi gelebilir ancak maksat üzüm yemek bağcıyı dövmek değil, yazdıklarımı ben düşünerek yazıyorum ancak anlayamayabilirsin. iki farklı yorum ama ikisi de olumlu anlatış biçimleri farklı, sorun verilen bilginin veriliş tarzı. birisi olursadan yola çıkıyor diyor öteki kesin diyor. Bu satış, ortaklık gibi furyalarda su çok bulanık oluyor daha önceden bir çok tecrübeye sahip biri olarak bunları yazıyorum. o yüzden dikkatli olalım diyorum.

Sayfa 236/735 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •