Sayfa 247/928 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 7419 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. tarım sektörü cari fazla veren sektördü bu kafayla cari açık veren sektör olacak....biz tarım ülkesi değiliz kendimizi kandırmayalım bu geniş toprakları verimli kullanamıyoruz.....sistem tarımı cazip yapmıyor vatandaş tarımla uğraşmak istemiyor harcı borcunu karşılamıyor...en basiti 10 yıldır fosfat yatırımı konuşuluyor 10 yılda 6 milyar dolarlık fosfat ithal etmişiz....bu kafayla yine ithal ederiz .

2.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Son dakika alışa 200 bin lot koymuşlar... yersen....

Geçen haftada Ziraat yatırım koymuştu ertesi günü ilk satan oldu kendisi.........
    Dün akşam kapanışta 200 K alış yazan zerzevat... Alsana şimdi hemde 2 kademe alttan.....mk çocuğu....

3. Günlukte 4.30 altı,
    Haftalikta 4.28 altı (hem orta vadeli yd bu seviyede, hem de boll orta band desteği 4.28) stoploss seviyem
    3 kademe de tuzak payı korum, 4.25 altı kaçarım. Yakın zamanda umutla almıştım ama yine hayal kırıklığı yaratacaga benziyor.
    Memlekette özellikle devlet kurumlarindaki yöneticiler babasının çiftliği gibi yönetiyor. Niyetleri şirketi büyütmek Vs değil, günü kurtarıp cukkayi doldurmak....

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Günlukte 4.30 altı,
    Haftalikta 4.28 altı (hem orta vadeli yd bu seviyede, hem de boll orta band desteği 4.28) stoploss seviyem
    3 kademe de tuzak payı korum, 4.25 altı kaçarım. Yakın zamanda umutla almıştım ama yine hayal kırıklığı yaratacaga benziyor.
    Memlekette özellikle devlet kurumlarindaki yöneticiler babasının çiftliği gibi yönetiyor. Niyetleri şirketi büyütmek Vs değil, günü kurtarıp cukkayi doldurmak....

Ortak yıllardır gubrf yatırımcısı olarak söyüyorum GUBRF PİŞMANLIKTIR..... hemde hergün....

5.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Ortak yıllardır gubrf yatırımcısı olarak söyüyorum GUBRF PİŞMANLIKTIR..... hemde hergün....
    Aynen, birkaç defa kısa vadeli alayım dedim her defasında zarar yazdım. Tarımı bitme noktasına gelen Bir ülkede Bk tan hisse olursa hareketi de böyle olur.

6.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Aynen, birkaç defa kısa vadeli alayım dedim her defasında zarar yazdım. Tarımı bitme noktasına gelen Bir ülkede Bk tan hisse olursa hareketi de böyle olur.

Geçen hafta 4,55 ten bir miktar satayım dedim baktım alıcı credit oldu...

2-3 gündür aldıklarını zararına veriyor... inanılır gibi değil ya....

7. Credit alış 4.55

Satış 4.34

Ekran Alıntısı.JPG

Ekran Alıntısı1.JPG

8.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Credit alış 4.55

Satış 4.34

Ekran Alıntısı.JPG

Ekran Alıntısı1.JPG
    Sn. İktisatçı,
    Sanirim gunluk takaslari da takip ediyorsunuz. Peki son zamanlarda belli araci kurumun/kurumlarin dikkat cekici alisi var mi acaba?
    Iyi gunler dilerim

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 247/928 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •