Sayfa 452/651 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by nargilim Yazıyı Oku
    Ortaklık arayışının sonuçsuz kaldığını zaten daha önce Akgiray açıklamıştı. Web sitesindeki ürün satışına baktığınızda, bu ara dönemde mağazalardan elinde kalan ürünleri satmak, bu satışı yaparken de eski satışlarından kaynaklı garanti vb sorumluluklardan kaçmak, Web sitesine ziyaretçi sayısını ölçmek, alacaklılara " bakın bu işten ben her türlü yırtarım, siz bu işin altına girmezseniz alacaklarınızı unutun" mesajı vermek, yatırımcının elindeki hisseleri alacaklılar ile birlikte toplayacaklarsa bile daha düşük fiyatlardan toplayacakları ortam oluşturmak için yatırımcının 1 rakamı 0 dan daha büyüktür psikolojisine sokarak her fiyattan hisseyi satmasını sağlamak.....diye düşünüyorum.

Burada yatırımcı yani hissedar için en tehlikeli durum kottan atılma durumudur, çünkü Web sitesini başka bir şirkete resmi olarak kiralaması kottan atılma için gerekçe oluşturabilir.

Daha önceden de dediğim gibi 300 milyon civarında bir borcun garanti, halk, vakıf, ziraat gibi bankalara olması, bu işi bir şekilde pozitife çevirme noktasında tek şansımız. İhlas-sız- grubundan gelen Cüneyt BİTİKÇİOĞLU, milleti soyma tecrübesine sahip bir gruptan geliyor. Pozitife dönülecekse bile bu süreç milletin elindeki hisseyi aldıktan sonraya zamanlanmıştır.

Yazdıklarım mağdur görüşü olup, Yatırım desteği olarak kullanılamaz. Kesinlikle al ya da sat tavsiyesi değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer...
    Hatta Web sitesindeki ürünlere kredi kartıyla ödeme yapılabiliyorsa bu işin içinde alacaklı bankalar da vardır...

2.  Alıntı Originally Posted by nargilim Yazıyı Oku
    Hatta Web sitesindeki ürünlere kredi kartıyla ödeme yapılabiliyorsa bu işin içinde alacaklı bankalar da vardır...
    Bu dediğine katılırım bankalar ve alacaklılar parasını kurtarmak için cbye destek vermiş olabilir çünkü bimekste faaliyet yürütmek sıkıntılı olacaktı çalışanların ödenmeyen maaşları vergi borçları tahvil alacaklilari hissedarları tedarikcileri finansorleri vb bir çok kişi ve kurumla davalikti hukuki olarak sorunlu olacaktı ama bu yeni şirkete destek vererek ordan satış yapıp alacaklarını tahsil etmek daha mantikliydi

3. Ben geçen cuma haber bekliyordum bu cuma geldi. Haber kapa düştüğünde olumluymus gibi algılandı eslesmelerde 29 a çıktı sonra içeriği anlaşılınca satışa geçtiler kırmızı kapatti

4. Kredi kartı ile ödeme var. Bence CB bilişim denilen firma tabela firması. Yeni kuruşmuş hülle yapmak için gibi bişey bence. Geçen ay siteden mesaj attığımda 1 hafta içinde satışlara başlayacaklarınız yazmışlardı. Buradan da paylaşmıştım

Maili yazan kişi Bimeks bilgi işlemde çalışıyordu 10 yıldır.

1 hafta diyipte bi ay sürmesi ise bence bekledikleri bi haber vardı oda geldi ve borsa kapanır kapanmaz hem siteyi açtılar hemde haberi gönderdiler.

Ek olarak dün sabah işe giderken bimeks kamyonu gördüm. Beyaz eşya taşıma kamyonu yazıyordu üzerinde.
    Bir topic de hisse toplanıyor mu, uçacakmış, yukarıda asla şu olmadan vermem, spek eline vercem gibi mesajlar yazılıyorsa o hisseden uzak durma vakti gelmiştir

5. Cb nin interntteki ürünleri bulmaya aklı yetmez çeşit bol kaliteden taviz verilmemiş yakında reklamda gelir nede olsa e ticaret

6. En fazla MARKALAR
    Acer (13)
    Apple (9)
    Asus (11)
    Casper (4)
    Dell (3)
    Hometech (2)
    HP (14)
    Lenovo (15)
    MSI (4)

7. Notebook çeşitleri

8. Kim ne derse desin çok ama çok zekice bir yıl önceden hazırlanmış bir plan bugün itibariyle uygulamaya girmiştir. Akgiray bu sekil şirketini kurtardin ama bu kadar şirketine yatırım yapan ky nin bedduasi seni ahirette kurtaracakmi acaba

Sayfa 452/651 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •