Sayfa 70/441 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 3526 madde; 553 - 560 arası.

Konu: TOASO - Tofaş Oto Fabrikaları

http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1877996

haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin
    bir hafta yarışalım.
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    bazı kurumlar dediğim yabancı menşeli kurumlar.
    örnek meri alış satış yapar ama takas saklama yetkisi yoktur citi veya döçe de saklar.
    Iste bu yüzden diyorum ya.
    Pastaya baktığımız zaman citi satmış diyoruz.öbür taraftan takaslara bakıyoruz artış var.
    Citi ye virman yapılmış.

E iyide satılan mallar başka bir kurumunmu citi nin kendi malımı nasıl anliyacaz onu.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by murat3558 Yazıyı Oku
    53.572 de bugünküler mi sayın soruzbah...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Wvwt

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Arkadaşlar ısrarla temettüden dolayı baskı yediği fikri var ben inanmıyorum bu fikre.!froto,aksa,Tüpraş ... daha niceleri baskıda mı !!! Kchol de karanlık odada tam tersi hareket yaptılar. Kağıd ayı piyasasında alt kanal 26.70 dönüş seviyesi...

5.  Alıntı Originally Posted by Koher Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ısrarla temettüden dolayı baskı yediği fikri var ben inanmıyorum bu fikre.!froto,aksa,Tüpraş ... daha niceleri baskıda mı !!! Kchol de karanlık odada tam tersi hareket yaptılar. Kağıd ayı piyasasında alt kanal 26.70 dönüş seviyesi...
    Koher kardeş bunun temettü tarihi yaklaştı onların daha var eğer temettü baskısından dolayı düşüyorsa

6. Allah zararda olanların yar ve yardımcısı olsun KOÇ a bakın dün süründürürler ne oldu bugün değişen bişey mi var kesinlikle yok toaso zamanı gelecek inşallah dibini bulmuştur

7. Klasik bir laf var ; alırsın fort olursun lord..😂 2 Nisan froto nun ...hiç baskı yok maşallah froto da .Tofaş ihracatı %37 azalacak....inşallah dediğin gibi olur zararı kara döndürürlerse sıkıntılardan kurtuluruz.Ancak bu hissenin zamanı değil şuan...şuan bist de gerel karel kardemir Yünsa zoren zamanı ..kötü tercih yapmışız....spekülatif bist işte.!!

Sayfa 70/441 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •