Sayfa 1595/2404 İlkİlk ... 5951095149515451585159315941595159615971605164516952095 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 12,753 - 12,760 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. HALKB pasta

Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Hızlı resim sitesinden paylaştıklarım hiç gözükmüyor ,resmim net belli bir süreden sonra zaten gözükmüyor

Bundan sonra , https://postimages.org/ KULLANACAĞIM ,bakalım bu nasıl bir servis verecek.
    Bu postimage de zırt pırt robot değilim diye onay istiyor

Bi araba olan kareleri seçin diyor bi sokak tabelalarını saydırıyor ne ayak bunlar ya
    Hayat hoş gerisi boş

3. Genel bir soru soracağım ,eğer yeteri cevap gelmez ise anketli topik bile açabilirim

Soru şu:

Acaba para mutluluk getirir mi?
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Asıl kritik günlerde konuşmak lazım ya hocam
    bak cuma kapanıştan sonra ŞHORT cepte derken ne kadar emindim. peki bunu seans bitimine doğru yazıp sonrada yarın tersi olsaydı ne diyecektim? yaptığım her yorumun sorumluluğunu taşıyarak yazıyorum ve şuan rahatım çünki kimseyi etkileyece4k bi yorum yapmadım..

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Genel bir soru soracağım ,eğer yeteri cevap gelmez ise anketli topik bile açabilirim

Soru şu:

Acaba para mutluluk getirir mi?

Aslında soru huzur getirir mi olmalı ama böyle uygun gördüm ..bu çok geniş bir soru

Mesela basit bir örnek vereyim ; yıl başında 65 Milyon büyük ikramiye idi -diyelim ki bu tam bilete çıktı ve o bilet sizin ...birden bire 65 milyonun sahibi oluyorsunuz ..bu olay hayat şeklinizi değiştirir mi? ne kadar değiştirir? olumlu mu değiştirir olumsuz mu? vs vs uzatılabilir ..ama özet ile yüksek bir para hayat şeklinizi değiştirir mi?Hayatınızı değiştirir mi?
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bak cuma kapanıştan sonra ŞHORT cepte derken ne kadar emindim. peki bunu seans bitimine doğru yazıp sonrada yarın tersi olsaydı ne diyecektim? yaptığım her yorumun sorumluluğunu taşıyarak yazıyorum ve şuan rahatım çünki kimseyi etkileyece4k bi yorum yapmadım..
    karar_anı hocam ,rahat ol ya ..kimsenin kimsenin yorumunu ziklediği yok ya rahat rahat yaz çiz keyfine bak...ortamın tadını çıkar...
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    karar_anı hocam ,rahat ol ya ..kimsenin kimsenin yorumunu ziklediği yok ya rahat rahat yaz çiz keyfine bak...ortamın tadını çıkar...
    tamam o zaman ben yarın sabah endekse hala olumlu bakmıyorum.. şu görüntüye rağmen dün olsa idi yinede şhortta kalırdım.. çünki oyun anlayışımda hiç taviz vermeden pozisyon alıyorum..

8. Sevgili karar_anı ,sen varant takılıyorsun ,orda pasta kademe filan vob gibi mi? bakiye tamamlama filan var mı?kontrat var mı varsa fiyat ne? minimum ve maksimum yatırabileceğin para ne kadar ? falan da filan ..ben varant ı hiç bilmem ..biraz bilgi versen sevinirim.
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 1595/2404 İlkİlk ... 5951095149515451585159315941595159615971605164516952095 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •