Alıntı Originally Posted by gokdogan2 Yazıyı Oku
Teşekkür ederim, kağıt seçimlerinde kısmen tahminleriniz doğru, biraz ezmişsiniz ama haketmişim sanırım.

G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet çünkü hiçbirşey öğrenmeden giren yatırımcıya üzlüyorum yarın burgun borsa kumarmış yaww diye çıkıp gelıyorlar.

Önce öğrenip sonra yatırım yapsa iş değişecek o yüzden bastan hırpalayayım dedim mazur görün artık...

Alıntı Originally Posted by gokdogan2 Yazıyı Oku
İstikrarla minumum 5 sene muhtemelen 10 seneyi zorlayacak şekilde biriktirmek hedefim, seçimler konusunda tavsiyelerinize dikkat edicem.

G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
istikrardan kastım istikrarlı kar eden şirketlerdi. sizin isitkrarınızdan ziyade şirketin istikrarlı buyumesı.

dediğim eğitimleri ve programı alırsanız sizin yararınıza olacaktır bu konuda bir fikir belirtmemişsiniz ama ?

Şu an yaptıgınız yatırım sayısal loto oynamaktan farkı kalmıyor neyi niçin neden hangi geçerli kabul edilebilir sebeplerle aldıgınız belli değil. orta bir argumanınız istatistiğiniz yok. BUgun 2 lırada idda kuponu dolduran adam bile kabul edilebilir bir istatistikler seçimini yapıyor. Siz 2000 TL her ay koyacağınız şirketlerin bilancosunu bilmiyorsunuz ? Şimdi böyle deyincede insanlarımız alınıyor. E yalanmı soyluyorum gerçekçi değilmiyim ? doğruyu söylemiyormuyum ? O yüzden abicim napmak lazım önce kendıne yatırım yapacaksın kurcalayacaksın programı bilancoları ondan sonra neyi biriktirirsen biriktir sorun yok.

Bir şirkete ortak oluyorsunuz ortak oldugunuz bu şirketin karını geçmiş dönem karlarını bu senekı karlarını ölçtünüz mü ?cirosuna baktınız mı borçlarına baktınız mı ?

her ay bana 2000 TL ver desem vermezsiniz.