işkembeden sallamayı ne çok ta biliyoruz
bugüne kadar notere gidip te bu sefer fatura vermeyelim, umumi vekalet ücreti 90 TL. ama sen 50 TL. ver yeter diyen notere rastlayan var mı acaba.?
işkembeden sallamayı ne çok ta biliyoruz
bugüne kadar notere gidip te bu sefer fatura vermeyelim, umumi vekalet ücreti 90 TL. ama sen 50 TL. ver yeter diyen notere rastlayan var mı acaba.?
2 senedir arabaları yenilemedik benim baskımla. 3 kişilik bir aileyiz ve 2 aracımız var. Araçlar 2011/2014 model daha 100bini görmedi.
Vergiden kaçınmak için değiştirmiyoruz. Bir de yetkili servise sokmamayı başarabilsem daha güzel olacak
Bu sene kombiden tut beyaz eşyaların %70 ini yeniledik uygun fiyatlardan. Kendime yeni bir bilgisayar bile topladım. Gardımızı aldık önümüzdeki 4 sene için... Allah herkese sağlık versin.
Güzel anlatmışsınız.
Ben de "vergi kaçırayım" demiyorum zaten "kaçınmaya" çalışıyorum.
Emekli olduğum için yılın 5-6 ayı egede bir kasabada geçiyor. Orada yiyecek alışverişlerini market yerine tarla kenarında satış yapan köylülerden, pazardan vs. yapıyorum.
Elimden bu kadar geliyor..
Haa bir de arabayı sattım...bisiklete biniyorum.....
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
o nedir ki? benim araba 2005 model ve değiştirmeyi düşünmüyorum. arabana bakacan bakarsan seni 30 sene bile taşır. LPG'yide bağladım ohh az vergi çok yol.bende sigara alkolde yok. benden bunlara hayır yok. AK lar üzgünüm dolarıma el koyma dışında benden size zırnık yok. hadi gelin alın dolarımı.
gelir vergisi artan oranlıdır.
gelirin arttıkça üst dilimlere geçersin ve fazla vergi ödersin.
vergi ödeme noktasında keşke noterler gibi olabilse mesleklerin çoğu.
tüm gelir ve giderleri resmi olduğu için fire olmaz orada.
ama şu tartışılabilir. bu kadar az emek harcayıp bu kadar gelir elde edilir mi?
ülkenin en güçlü kurumu.
hukuk fakültesinden mezun olup da bu kadar kolay ve çok para kazanan yok.
Yer İmleri