-

Originally Posted by
karar_anı
yazdımya kullanım fiyatına, kullanım tarihine diye.. benim yazdığım alım satım varantlarını örnek alarak olayı çözersin.. işte sana bunun için yazarak olmaz möadem bu kadar oynamak istiyosun yanıma gel demiştim.. bide daha bunun oynanması var.. bunları seçmenin kolay olduğunu yazmıştım.. bu oyunun sorusu bitmez. yazarakta izah edilemez..
Oynamak istediğimden değil öğrenmek istediğimden ..ama tabii karşılıklı yazışarak zor oluyor.
Hayat hoş gerisi boş
-
-
-

Originally Posted by
mert45
Oynamak istediğimden değil öğrenmek istediğimden ..ama tabii karşılıklı yazışarak zor oluyor.
deutsche sayfasına gir orda varant konusunda çok geniş bilgi veriyorlar.. sss bölümündemi tam hatırlayamadım.. sayfayı karıştır..
-

Originally Posted by
karar_anı
deutsche sayfasına gir orda varant konusunda çok geniş bilgi veriyorlar.. sss bölümündemi tam hatırlayamadım.. sayfayı karıştır..
SABAH KARIŞTIRDIM ,bana bu kadarı yeter
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
mert45
büyütürüm çünki her insanın doasında vardır.. bana özel bişey değil.. iki örnek vereceğim.. bi zaman trabzona ismini hatırlayamadığım bi oyuncu gelmişti.. siz beni full stada oynuyoruz diye getrirdiniz boş tribüne oynuyorum diye ayrıldı.. bakın şimdi vop24 topiğine onlarca alıntılanmış mesaj görürsünüz. bunun anlamı başarımı kutlayın demektir..
-
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri