Sayfa 1607/2404 İlkİlk ... 6071107150715571597160516061607160816091617165717072107 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 12,849 - 12,856 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    yazdımya kullanım fiyatına, kullanım tarihine diye.. benim yazdığım alım satım varantlarını örnek alarak olayı çözersin.. işte sana bunun için yazarak olmaz möadem bu kadar oynamak istiyosun yanıma gel demiştim.. bide daha bunun oynanması var.. bunları seçmenin kolay olduğunu yazmıştım.. bu oyunun sorusu bitmez. yazarakta izah edilemez..
    Oynamak istediğimden değil öğrenmek istediğimden ..ama tabii karşılıklı yazışarak zor oluyor.
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bakın ben bu mesajı dün afrin harekatı sonlandı diye açıklandıktan sonra piyasa artı 3000 5000 tahmin edilirken yazdım.. sadece bir kişi kutladı oda kulağıma.. eğer ortada bir başarı varsa kutlanır.. bunu bile ego tatmini olarak görenler oluyor. ardından kendi yazdığı mesajı alıntılıyor. bu ne olmuş oluyor şimdi?
    Sevgili karar_anı dün aynı fikirde olduğumu yazmıştım.

TEBRİK OLAYINI BÜYÜTME
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sevgili karar_anı dün aynı fikirde olduğumu yazmıştım.

TEBRİK OLAYINI BÜYÜTME

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Seans kapanmadan öngörülerin başkalarını mı ilgilendiriyor ki?

Yani bu Afrin hadisesi borsa'nın seyrini değiştirmez diyorsun ..evet ,düşüncem aynı.
    karar_anı hocam ,rahat ol ya ..kimsenin kimsenin yorumunu ziklediği yok ya rahat rahat yaz çiz keyfine bak...ortamın tadını çıkar...
    Hayat hoş gerisi boş

Oynamak istediğimden değil öğrenmek istediğimden ..ama tabii karşılıklı yazışarak zor oluyor.
    deutsche sayfasına gir orda varant konusunda çok geniş bilgi veriyorlar.. sss bölümündemi tam hatırlayamadım.. sayfayı karıştır..

5.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    deutsche sayfasına gir orda varant konusunda çok geniş bilgi veriyorlar.. sss bölümündemi tam hatırlayamadım.. sayfayı karıştır..
    SABAH KARIŞTIRDIM ,bana bu kadarı yeter
    Hayat hoş gerisi boş

büyütürüm çünki her insanın doasında vardır.. bana özel bişey değil.. iki örnek vereceğim.. bi zaman trabzona ismini hatırlayamadığım bi oyuncu gelmişti.. siz beni full stada oynuyoruz diye getrirdiniz boş tribüne oynuyorum diye ayrıldı.. bakın şimdi vop24 topiğine onlarca alıntılanmış mesaj görürsünüz. bunun anlamı başarımı kutlayın demektir..

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    SABAH KARIŞTIRDIM ,bana bu kadarı yeter
    Soğuk bir mart gecesinde genç erkek kediler dışarı çıkmak için süsleniyorlar. Tam bu sırada küçük erkek kedi birinin kolunu çekiyor.
    —Abi nereye gidiyorsunuz? Ben de geleyim mi?
    —Hayır, biz dişi kedilerle sevişmeye gidiyoruz. sen gelemezsin!
    Küçük kedi 2. ve 3. gün şansını denemiş ama hep olumsuz cevap.
    —Hayır, biz dişi kedilerle sevişmeye gidiyoruz
    Küçük kedi yine bir aksam üzeri dışarıya çıkmaya hazırlanan ağabeylerine yaklaşmış
    —Abi ben de gelebilir iyim diye sormuş.
    Babacan bir kedi;
    —Hadi gel lan sen de öğren demiş…
    Küçük erkek kedi ve ağabeyleri çok soğuk ve karlı bir mart gecesinde sokaklarda dolaşmaya başlamışlar ve hemen bir plan yapılmış. Bir evin çatısına çıkıp bekleyecekler ve aşağıdan dişi kediler geçerken saldıracaklar. Aynen plandaki gibi çatıya cıkmışlar başlamışlar beklemeye, kar yağıyor ve hava çok soğuk, aradan
    geçen 2 saatten sonra yoldan gelip gecen yok. Abilerinin yanında bekleyen küçük erkek kedi iyice üşümüş ve titrek bir sesle abisinin koluna dürtmüş;
    —Abicim bana bu kadar sevişmek yeter ben eve gidim artık...

Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    büyütürüm çünki her insanın doasında vardır.. bana özel bişey değil.. iki örnek vereceğim.. bi zaman trabzona ismini hatırlayamadığım bi oyuncu gelmişti.. siz beni full stada oynuyoruz diye getrirdiniz boş tribüne oynuyorum diye ayrıldı.. bakın şimdi vop24 topiğine onlarca alıntılanmış mesaj görürsünüz. bunun anlamı başarımı kutlayın demektir..
    zuhahahahahaaaa
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 1607/2404 İlkİlk ... 6071107150715571597160516061607160816091617165717072107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •