Sayfa 1610/2404 İlkİlk ... 6101110151015601600160816091610161116121620166017102110 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 12,873 - 12,880 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ne kadar topiğe ne kadar gruba baksam borsa denilince bi şekilde huzursuzluk oluyor..
    madem burda sohbet etmek hoşca vakit geçirmek için bulunuyoruz.. değişik konularda sohbetler yapabiliriz..
    şuan için benim aklıma bi konu gelmedi. gelen olur yazarsa bizde katılırız..
    Sevgili karar_anı

Heeç beni gönül gözü ile okumuyon ya kafaya takmışın varant a kendi kendine gidiyon

http://www.hisse.net/topluluk/showth...98#post1881998

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Genel bir soru soracağım ,eğer yeteri cevap gelmez ise anketli topik bile açabilirim

Soru şu:

Acaba para mutluluk getirir mi?
    Hayat hoş gerisi boş

2. Dün böyle bir konu ortaya attım bir tane cevap gelmedi ...ben daha ne yapayım yahu
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    çok sevindim.gerçekten hak ediyorsunuz kazanmayı...
    Güzel yüreğine sağlık ..teşekkürler ,sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

Dün böyle bir konu ortaya attım bir tane cevap gelmedi ...ben daha ne yapayım yahu
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi görüşlerimdir...
    twitter: @harputlu00023

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Dün böyle bir konu ortaya attım bir tane cevap gelmedi ...ben daha ne yapayım yahu
    Bir de bu var

Bu akşam hafta sonu -genelde dışarı takılırım ama bu gece evdeyim

Klasik yeni rakı ve acılı şalgam suyu ,bir de tabak hazırladım : dilimlenmiş ton balığı domates salatılık beyaz peynir kaşar peyniri cheddar cheese(havalı olsun diye bilerek amerikanca yazdım)siyah zeytin yeşil zeytin ...ayrıca haşlanmış patates ve yumurta yaptırdım ..bi tek kavun eksik ..onu da sipariş etmiştim uçak hava muhalifetinden rötarlı gelecekmiş
    http://www.hisse.net/topluluk/newrep...eply&p=1877511
    Hayat hoş gerisi boş

Sevgili karar_anı

Heeç beni gönül gözü ile okumuyon ya kafaya takmışın varant a kendi kendine gidiyon

http://www.hisse.net/topluluk/showth...98#post1881998
    benim sana karşı aldığım tavrın karşısında gönül gözü çok ufak kalır.. evet benim dünyam varant. bunu hep söylüyorum zaten..
    para mutluluk getirirmi yazmışsın. ben bunu yılbaşlarında çok düşündüm.. milyon bana çıksa ne yaparım diye, sonra bir filozof sözü okudum.. önce hayaller ölür sonra insanlar diyor.. ne kadar doğru bi söz.. öyle ya ne hayalim kalacakki. şimdi burda az çok bişeyler olsada hayalim devam ediyor. dolayısıyla yaşamayı seviyorum..

7. Geçen kavun yoktu bugün o da geldi ..ekrana bakınca rakı dan bir yudum alıyorum arkasından koyun-keçi sütü karışık ezine peyniri(rakı peyniri) daha onlar gitmeden bir dilim kavun ...o heterojenitenin verdiği damak zevki ve o zevkten sadece daha üstün bir dünyevi zevk daha var ..tahmin edebiliyormusunuz?

Yani ..Rakı peynir kavun üçlemesinin üstünde olan zevk ne olabilir?
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    benim sana karşı aldığım tavrın karşısında gönül gözü çok ufak kalır.. evet benim dünyam varant. bunu hep söylüyorum zaten..
    para mutluluk getirirmi yazmışsın. ben bunu yılbaşlarında çok düşündüm.. milyon bana çıksa ne yaparım diye, sonra bir filozof sözü okudum.. önce hayaller ölür sonra insanlar diyor.. ne kadar doğru bi söz.. öyle ya ne hayalim kalacakki. şimdi burda az çok bişeyler olsada hayalim devam ediyor. dolayısıyla yaşamayı seviyorum..
    Canımsın
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 1610/2404 İlkİlk ... 6101110151015601600160816091610161116121620166017102110 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •