Sayfa 191/1024 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    sen ve ismi lazım değil arkadaş "adam" olana kadar (ki hiç umudum yok) başlığına gelmem.. bunun için zihniyetinin değişmesi lazım ki o da imkansız. bu bakımdan nasıl "adam" olacağın hakkında fikrinde olması ihtimal dahilinde değil

onu bunu bırakta sen benim hesabı yap söyledğim gibi 1.85 kurdan 2 milyon tl yi dolara gömdüm "fi tarihinde" ne kadar zarar etmişim bileyim
    İmar bankası davası o bu olduysa artık Bilmeyen'in ruhuna el fatiha diyebiliriz sanırım. Birde sana bir tavsiye herkes kendi karını zararını hesaplasın. Benim birikim ve karımı kendi ailem dahi bilmez. Senin maaşallah tüm Türkiye biliyor. Hakikaten Bilmeyen'in bilinmeyenliği gitti geriye casual kaldı, ablak sunam kaldı....

Bilinmeyen aramızdan şu şiiri okuyarak ayrıldı:

Ilındı suyum kazıldı kuyum
    Çırpına çırpına ablak sunam da geldi.

Rodeo, ilk teklif %13 32 gün temdit, pazarlıklı 13.10 kabul edilmedi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Merhaba,

Bugün Akbank'tan dönüşlerim vardı, ancak sistem arızası olduğundan dönüş alamadım, beklemekteyim. Başka benzer durumda olan var mı acaba? Sistem arızalı diye dönüş yapamamaları mantıklı mıdır? Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Bugün hiç çalışmazsa ne olacak...

3.  Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Merhaba,

Bugün Akbank'tan dönüşlerim vardı, ancak sistem arızası olduğundan dönüş alamadım, beklemekteyim. Başka benzer durumda olan var mı acaba? Sistem arızalı diye dönüş yapamamaları mantıklı mıdır? Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Bugün hiç çalışmazsa ne olacak...
    Sistem 9.30 dan bu yana çalışmıyor. Henüz bir açıklama gelmedi.

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    asla ytd

4. Akbank'ta sorun varmış, ne zaman düzelir açıklama geldi mi? Kredi kartı borcu ödeyecektim.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    DXY'de boyun cizgisi asagi gecilmis. OBO onaylanmis.

3-4 ay evvel burada benim verdigim dolar hedeflerine gulenler olmustu, yanlis filan yazmadin diye teyit isteyenler de vardi.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. Odea mevduat 13.25 ,swaplı mevduat 13.75 (1M KADAR yani milyon altı ,kaç sıfırlı diye sormanıza gerek yok herhalde)
    Burgan swaplı 13.80 32-95 gün
    Şimdi akbank android uygulamasından hesabıma girebildim sanırım düzelttiler ama çok ağır çalışıyor zorlanıyor gibi

Sayfa 191/1024 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •