Sayfa 166/246 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216 ... SonSon
Arama sonucu : 1963 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: SNPAM - Sönmez Pamuklu

1. Yüksek maliyet ve zarar ile bekliyorum. Ama senin gibi insanları strese sokmuyorum.... Şirketin ederi yaptıkları bilançoları satış haberleri ortada... Beklenti yüksek sakin olursan sevinirim...

VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Hayırdır invest

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Tokat’a devam edecek mi bakalım, ytd...

4.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Hadi bakalım psikolojik desteği aşağıkırdı. Yarın ya hakka yürür. Yada ani yukarı yapar. Bu yüksek lot ve fiyatlı lotlar8 kim niye koyuyor. O da çok acaip bir durum. Hakikaten anlamıyorum. Yarın bence yukarı hareket yapacak esas mesele ise bu değil o yukarıdakki marj ne olacak ve ne kadar orda kalacak?YTD
    Yarın bence yukarı hareket yapacak esas mesele ise bu değil o yukarıdakki marj ne olacak ve ne kadar orda kalacak?

.55 ve üstü kapatırsa iyi olacak.
    Son düzenleme : ezelbayraktar; 21-03-2018 saat: 15:32.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5. Doğan medya grubu satıldı haberi geldi bütün hisseleri tavan oldu. Bizim sönmezler çimentoyu satmak için görüşüyoruz dedi taban yedi. Nasıl bir algıysa kara bulut gibi hisselerin üzerinde... Ederi buralar değil bu kâğıtların ey piyasa uyan artık... Er geç o çimento fabrikası, liman fiyatlara yansıyacak ama çok naz yapıyosunuz.

6. İş kağıdı pç ediyor

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. kusura bakmayında bu kağıtta pek bir şey bilen birileri yok hatta kitleler halinde elinde senet olanlar olabilir. günü gününe isabetli yorumlar yapıyorum. hiç ipleyen takdir eden yok. böyle yatırımcıları olan bir hissenin hareketleride aynen böyle olur. bahsettiğiniz hürriyet ve doğan büyük hisseler ve onları alanlar zaten böyle zamanlar için alıyor. çünkü böyle büyük kağıtlar da kağıdı hareketlendirmek spekler için bile zordur. o yüzden spekler bile bu kağıtlar için böyle uygun zamanı bekler. yani esas yatırım kağıtları bunlardır.

kağıtların hepsi yatırım kağıdı değildir. sizz snmpa gibi gibi bir kağıdı doğan holdingle kıyaslarsanız zaten boşa konuşmuş olursunuz. şu snmpa nın sabahtan beri hareketlerine baksanıza sihirbaz kağıdı gibi binbir çeşit hareket yapıyor. trend beklemek gibi benim bile ütopik hayallerle bekleyen biri için çok muallakta bir kağıt. şu günlük hareketine bakın resmen psikolojik olarak kafa buluyor. öyle bir formasyonlar oluşturuyorki resmen kene gibi hiç bırakmıyor. bu durumda bizde onu bırakamıyoruz. zirveden beri ne kadar zaman geçti. ama adam-lar hala haftalık doldur boşaltlarla kanımızı emmeye devam etmeyi başarabiliyor.

şimdi sizce bu yorumlar doğan holding veya hürriyet için yapılabilirmi en basitinden. bence en azından bu kadar kendimizi kandırmamalıyız. yani deliliğinde bir sınırı olmalı.

kademe analizine bakarsanız ne kadar ustaca mal yedirildiği malesef belli.YTD.

8. şurdaki işlemlerin hepsini tek bir speğin yaptığını varsaysak bile çok basit ve adice bir hareket. niyemi? burda topikte elinde bundan daha fazla lot olan kişilerin olduğunu kesin olarak biliyorum. o kadar adi harektlerki adam yapabileceğinin en pisini yapıyor. şu anda 4.42 yani başladığı yerde. şimdi bu bir trend oluşturma hareketi olsa yarın kağıdın en az %15 prim yapması gerekir. ama nerde.. hiç sanmıyorum. hatta tersine dahada durağanlaşıp artık bu son satış fırsatlarını bile vermeyebilir YTD

Sayfa 166/246 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •