Sayfa 477/651 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Tesekkur ederim ne kadar zeki olup olmadigimi yakinda anlarsiniz az sabredin
    Hem diyorsun % 99 küçük yatırımcıda hem de tehdit ediyorsun senin yaptığın büyük terbiyesizlik. Peki ne yapsın bu insanlar yatırım yapmışlar kötümü yapmışlar...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

2.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Ne senaryosu dostum fazla agresifsiniz bmeksten ne 1 lot aldim ne alirim ne satarim .rakamlar soyledim size yuzde99 halka acmis temeli bilancosu facia sirkete anormal rakamlar veriyorsunuz dikkat edin dedim.neyse 1msj a taramali tufek gibi msj yazmissiniz senli benli konusuyorsunuz.
    Bol kazanclar
    Kardes burda herkes büyük zararda bildiğin birşey varsa net söyle .

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Tesekkur ederim ne kadar zeki olup olmadigimi yakinda anlarsiniz az sabredin
    Batarsa senin eline ne geçecek...
    Az sabredin dediğiniz tarihide söyle...

4.  Alıntı Originally Posted by ahkulak Yazıyı Oku
    Kardes burda herkes büyük zararda bildiğin birşey varsa net söyle .

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arkadaslar ne bilmesi yapmayin ya.yukardaki dostumuz cok akillisin demis ona cevaben yazdim onu.bir kac sayfa once 20 kat falan gibi rakamlar vermis full girdim demis ben de yizde 99 u halka acmis bilancosu facia olan sirkette hayal kurmamasi icin yazdim.amma buyuttunuz neyse bir daha yazmam kafa bulandirdiysam affola.
    Hersey gonlunuzce olsun
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Arkadaslar ne bilmesi yapmayin ya.yukardaki dostumuz cok akillisin demis ona cevaben yazdim onu.bir kac sayfa once 20 kat falan gibi rakamlar vermis full girdim demis ben de yizde 99 u halka acmis bilancosu facia olan sirkette hayal kurmamasi icin yazdim.amma buyuttunuz neyse bir daha yazmam kafa bulandirdiysam affola.
    Hersey gonlunuzce olsun
    Sen o tehdit yazını silermisin

6. Aynı tipler 40 farklı nick alıp her gün değişik değişik korku salıyor. Dikkate alıp cevap yazmaya bile değmez bunlara. Zaman çok daraldı zaten. Yakında gülende ağlayanda belli olur. Yyd.

7. Degistirdim .bol kazanclar iyi aksamlar
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

8.  Alıntı Originally Posted by odasdemir2017 Yazıyı Oku
    Aynı tipler 40 farklı nick alıp her gün değişik değişik korku salıyor. Dikkate alıp cevap yazmaya bile değmez bunlara. Zaman çok daraldı zaten. Yakında gülende ağlayanda belli olur. Yyd.
    Adam resmen tehdit ediyor
    “Az sabredin yakında görürsünüz”
    Peki yakında o dediğin olsa adama sormazlarmı ne biliyordun sen zamanında o yazıyı yazdın.
    Peki dediğin olmasa ne yapacaksın...

Sayfa 477/651 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •