Sayfa 478/651 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by eryikob Yazıyı Oku
    Adam resmen tehdit ediyor
    “Az sabredin yakında görürsünüzâ€
    Peki yakında o dediğin olsa adama sormazlarmı ne biliyordun sen zamanında o yazıyı yazdın.
    Peki dediğin olmasa ne yapacaksın...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Guzel kardesim siz demediniz mi cok akillisin diye ben de size cevaben o yaziyi yazdim ben sadece temel degerlerini paylastim ki burda herkes biliyordur uzatip duruyorsunuz.
    Cok uzadi muhabbet burdaki hissedarlar kazansin bu namussuzlar bu halka arzi onaylayanlar bu sirketi hortumlayan adamlar kaybetsin asla bir tehdit yoktu neyse .iyi aksamlar
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

2. Şuraya gelip görünen köye yorum yapanlara da ayrı ayar oluyorum hisse bu fiyatlardayken maşallah herkes uzman onu 2 den aşağı düşmeden gelecektin de uzmanlığını gorecektik yok yüzde bilmem kaci yok temeli yok suyu buyu yok batacak ulan hisse zaten 23 krs neyin artistligindesiniz...herkes işine baksın alırken sana sormadım sende 2 den düşerken zaten uyarmadin 20 aydır tek bir yeşil mum cakmamis ayliklarda elbet oda olacak ve bana göre 0.40 tan 0.80 olan yolculuğunun olduğu günden beri toplanıyor oda benim düşüncem.bakin aylık macd e bakın cci görürsünüz.

MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ve bir hisse batmadığı sürece benden aldığını bir kuruş dahi olsa geri alırım batarsa bu ilk olacak o ayri. Tabii.

MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bimeks sitesinde;
    Telefon sayısı 177
    Televizyon sayısı 127
    Monitör sayısı 97
    Masaüstü sayısı 67
    Tablet sayısı 67
    Notebook sayısı 171
    Pil-şarj sayısı 79
    Puzzle sayısı 164 ?
    Puzzle'ı çözünüz?

Alıntı Originally Posted by ahkulak Yazıyı Oku
    Site gercekten yeni mallarla doluyor.LG SAMSUNG gibi marka beyaz eşyalar yüklenmiş.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada benim kastım 7 rakamınaydı. Puzzle hariç ürün sayısı...kafayı yedik biz de..

5. Yatırımcıların birbirine sataşmasını anlamadığım gibi ,hisse den ne alırım ne satarım 1 lotum da yok diyenlerin forumlarda yorum yapmasını da hiç mi hiç anlamıyorum . İnsanlar zarardayken kaçın kurtulun söylemleri ise çok gülünç geliyor , zarar olmuş yüzde 80 , hal böyle iken yüzde 20 için mi kaçıp kurtulacak bu insanlar , sonsuza kadar böyle sürüncemede gitmeyecek bu durum ya nasibimizi alacağız ya da boyumuzun ölçüsünü , gidenlere elveda kalan ve bekleyenlere selam olsun .

6. 23 te satışlar çoğaldı alıcıların karşılaması pek mümkün gözükmüyor ogleden sonra aşağı gelmek zorunda yoksa alıcı yok

7. Yada yukarı çıkması için haber gonder

8. mahkeme sonucunun haberi olurmu

Sayfa 478/651 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •