Sayfa 352/916 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Önce sermaye tavanı dendi sonra 4. Çeyrek bilanço hatta araya birde temettü falan katıldı. Şimdi beklenti 1. Çeyrek bilanço oldu. Yahu ya siz borsadan anlamıyorsunuz yada mahsus yapıyorsunuz. Arkadaşlar şu takaslara bir bakın.
    Kim alıyor kim satıyor reel de ne olmuş? Hisse evet ucuz peki ya Bist nerde?
    Peki ya ilk bilanço da iyi gelmezse ne olacak?
    Yani demem o ki alıyorsanız acele etmeyin. Yavaş yavaş toplayın. Ve aklınızda bir rakam olsun uzuncu olun.
    Aksi halde yarın bu gün burada beklenti öne sürenleri zaten bulamıyacaksınız.
    Borsada öyle kolay ihya olmak yok. Akıl zaman ve hamle önemlidir.
    Bol kazançlar...

2. Hisseye yeni girenler vardır elbet ama genel olarak uzuncular çok sanki, bekliyeceğiz ve göreceğiz. Ben Yatırım maksatlı bakıyorum, illa kazanacağımın bir garantisi yok. Kendim araştırdım ve hissedeyim, fiyatın ne olduğundan çok neye sahip olduğum önemli diye düşünüyorum. Aslında ekranı kapatıp bir müddet bakmayadabilirim. Sanki doğrusu bu gibi. YTD.

3.  Alıntı Originally Posted by Uzun burun Yazıyı Oku
    Önce sermaye tavanı dendi sonra 4. Çeyrek bilanço hatta araya birde temettü falan katıldı. Şimdi beklenti 1. Çeyrek bilanço oldu. Yahu ya siz borsadan anlamıyorsunuz yada mahsus yapıyorsunuz. Arkadaşlar şu takaslara bir bakın.
    Kim alıyor kim satıyor reel de ne olmuş? Hisse evet ucuz peki ya Bist nerde?
    Peki ya ilk bilanço da iyi gelmezse ne olacak?
    Yani demem o ki alıyorsanız acele etmeyin. Yavaş yavaş toplayın. Ve aklınızda bir rakam olsun uzuncu olun.
    Aksi halde yarın bu gün burada beklenti öne sürenleri zaten bulamıyacaksınız.
    Borsada öyle kolay ihya olmak yok. Akıl zaman ve hamle önemlidir.
    Bol kazançlar...
    Hocam, uzuncu olmak için kaç yıl beklemek gerekiyor?...Bir çok kişi 1-1.5 yıldan fazla burada pozisyon taşıyor..

4. Sn Pinokyo, Çin porselenine vergi geldi Kutpo için güzel haber, sermayesine yakın kar açıklıyor. Satışları artıyor, öz sermayesi büyüyor. Bu şirketin bilançolarına bakmayacaksın da neyine bakacaksın..Takaslara bakıyoruz. Yabancı çekti gitti..Emeklilik fonları topluyor..Açıklayacağı güzel bir bilanço ile gidenler gerisi gelir.. KUTPO'ya bu kadar olumsuz bakıp hisse toplayanı görmedim inanın. Biz iyi olacağını düşünüp pozisyonumuzu koruyoruz..Size bir bilgenin geçen yayınladığı bir nottan alıntı vereyim belki olayı kavramanıza yardımcı olurum.. 2017 1.çeyrek bilançosu kötü gelip 2017 yılını iyi kapatan şirketleri çıkartıp takip edin..Acaba ne diyor...

5.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Hocam, uzuncu olmak için kaç yıl beklemek gerekiyor?...Bir çok kişi 1-1.5 yıldan fazla burada pozisyon taşıyor..
    Şu an itibari ile söylüyorum sadece 1 yıl bu hisse için yeterlidir.

6.  Alıntı Originally Posted by Uzun burun Yazıyı Oku
    Şu an itibari ile söylüyorum sadece 1 yıl bu hisse için yeterlidir.
    Hocam, o kadar süreceğini zannetmiyorum. Yeter ki bilançolarda oynama yapmasınlar..

7.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Sn Pinokyo, Çin porselenine vergi geldi Kutpo için güzel haber, sermayesine yakın kar açıklıyor. Satışları artıyor, öz sermayesi büyüyor. Bu şirketin bilançolarına bakmayacaksın da neyine bakacaksın..Takaslara bakıyoruz. Yabancı çekti gitti..Emeklilik fonları topluyor..Açıklayacağı güzel bir bilanço ile gidenler gerisi gelir.. KUTPO'ya bu kadar olumsuz bakıp hisse toplayanı görmedim inanın. Biz iyi olacağını düşünüp pozisyonumuzu koruyoruz..Size bir bilgenin geçen yayınladığı bir nottan alıntı vereyim belki olayı kavramanıza yardımcı olurum.. 2017 1.çeyrek bilançosu kötü gelip 2017 yılını iyi kapatan şirketleri çıkartıp takip edin..Acaba ne diyor...
    Bu adamlar ne zaman canları isterse o zaman beklenen bilanço gelir. Bunun ne zaman olacağını anlamak istiyorsak , tekniğin bize gösterdiği iki şey var.
    Derki; bak burada bir uçurum var ama uçurumun altında bir nehir yatağı. Ya bu uçurumdan düşer ölürsün yada dikkatli bir şekilde o nehir yatağına inersin.
    Ve ekliyor; Birde karşında şu zirve var.
    Onu tırmanmak için acele etme!!!
    Bu konuda sana takaslar yardımcı olacak, onları dinle diyor...
    Elbette her zaman olduğu gibi Y.T.D.

8.  Alıntı Originally Posted by Uzun burun Yazıyı Oku
    Bu adamlar ne zaman canları isterse o zaman beklenen bilanço gelir. Bunun ne zaman olacağını anlamak istiyorsak , tekniğin bize gösterdiği iki şey var.
    Derki; bak burada bir uçurum var ama uçurumun altında bir nehir yatağı. Ya bu uçurumdan düşer ölürsün yada dikkatli bir şekilde o nehir yatağına inersin.
    Ve ekliyor; Birde karşında şu zirve var.
    Onu tırmanmak için acele etme!!!
    Bu konuda sana takaslar yardımcı olacak, onları dinle diyor...
    Elbette her zaman olduğu gibi Y.T.D.
    Üstad, aşağıdaki GAP'ı dolduracaksa ve rahatlayacaksa hiç sorun değil. Dediğiniz yer bir çok kişiyi bozmaz. Oraya vurdurduğun da tahtacı kaptıracağı malı göz önüne alsaydı çoktan oraya basardı. Ülke ve Global anlamda vahim olaylar olmaz ise tabii..

Sayfa 352/916 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •