Sayfa 32/1023 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    shortçu mu patlattılar itfaiye mi geldi yardıma..?
    Bunlar gece işleri yani fazla itibar edilmez esas Carry tradeci uyanıkların KOL KESMELERİ olacak , o zaman gerçek fiziki hareketi görüp ohhh diyeceğiz, carryciler bir kez daha boruyu dibine kadar hissedip Türkiyede öyle kolay para kazanamayacaklarını anlayacaklar.

Daha oncede söyledim. 4 psikolojik sinir üstüne çıkip kaldı mı nereye gideceği ni kimse bilemez
    bir halt olacağı yok.

3. https://invst.ly/6zzi5

Trend yeni başlıyor...

YTD....

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Gün Aralığı: 3,9349 - 4,0366
    Yakın gelecek için hedef belirlediler. Yarın belki yine 3.95 lere geleceğiz .

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bunlar gece işleri yani fazla itibar edilmez esas Carry tradeci uyanıkların KOL KESMELERİ olacak , o zaman gerçek fiziki hareketi görüp ohhh diyeceğiz, carryciler bir kez daha boruyu dibine kadar hissedip Türkiyede öyle kolay para kazanamayacaklarını anlayacaklar.
    bütün kabahat japon ev kadınlarında onlar başlattı bu tradeleri..!!

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Benim canli gormeme enfel olduar tarihi ziresine çıkıp rabia derken benuyuyordum
    bir halt olacağı yok.

7. sanırım yarın BİST te yapacakları satışların fx de erkenden usd alışları,
    pozisyonların kapanışları hızlandı..

Dolar/TL 4.0368
    Euro/TL 4.9756 yeni rekorlar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 32/1023 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •