-

Originally Posted by
ayhan53
Ertem: Gece sığ piyasada manipülasyon yapıldı, ekonomi muhabirleri dikkat etsinler 4,0 seviyesinin üzerini gördü haberleri yanlış-trt haber
Fatura yine dış güçlere çıktı 🙂
-
tamama fatura dış güçlere ama ödemeyi neden biz yapıyoruz
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
umutabi
Bu arada Dolardaki her çıkış Ülker gibi borcum borç ama ödemiyorum , uzun vadeye yayın borcumu diyen, işini bilmeyen Çavuşlar için felaket senaryosu gibi tabi bu onlara çüşş ! Dolar kredilerini gözü kapalı bayılan `AK` kafalı bankacılar içinde geçerli, benden söylemesi.
size katılamıyorum bu konuda
ülker işini gayet iyi biliyor
paralarının, servetinin transferini yaptı adam
bu iş bilmezlik değil, şeytanlık..
-
Hurriyet Gazetesi daha satis tamamlanmadan baslamis guzellemeye. Dolar, Altin, Euro ile ilgili bir tane bile haber yok.
-

Originally Posted by
epikurus
size katılamıyorum bu konuda
ülker işini gayet iyi biliyor
paralarının, servetinin transferini yaptı adam
bu iş bilmezlik değil, şeytanlık..
Yok o konuda yani alıp götürme konusunda değil o satın almalara, mıçı kalkarak boyundan büyük işlere kalkışmasına atıfta bulunmuştum. Zaten bu din simsarlarının çalıp çırpmada , alıp götürmede eline su dökecek hırsız, uğursuz tanımadım ben.
-

Originally Posted by
ayhan53
tamama fatura dış güçlere ama ödemeyi neden biz yapıyoruz

Daha bir cok seyin bedelini odeyeceksin Ayhan Basgan. Gecenlerde Canakkale koprusunun ihalesi yapildi.
Gunluk 15 Euro + Kdv ve 30 bin arac garantisi. Yani her 2.9 saniyede bir arac gececek.
Tabiki gecmeyen her aracta bizden gececek.
Iste ulkenin gelecegi bu sekilde ipotek edildi.
-

Originally Posted by
alenichev
Daha bir cok seyin bedelini odeyeceksin Ayhan Basgan. Gecenlerde Canakkale koprusunun ihalesi yapildi.
Gunluk 15 Euro + Kdv ve 30 bin arac garantisi. Yani her 2.9 saniyede bir arac gececek.
Tabiki gecmeyen her aracta bizden gececek.
Iste ulkenin gelecegi bu sekilde ipotek edildi.
O yüzden alçak sürünmeye geçen hüloğculara acımıyoruz , beter olsunlar diyoruz ama hey hak sonuçta giren çıkan yine toplu halde oluyor.
-

Originally Posted by
umutabi
Yok o konuda yani alıp götürme konusunda değil o satın almalara, mıçı kalkarak boyundan büyük işlere kalkışmasına atıfta bulunmuştum. Zaten bu din simsarlarının çalıp çırpmada , alıp götürmede eline su dökecek hırsız, uğursuz tanımadım ben.
''Borç benim ama sorun sizin''
sanırım Türkiye'deki varlıkları aldığı borcun 1/4 ünü geçmez.
yani iş bilmezlik değil
planlı programa uygun bir iş..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri