Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7383 madde; 1 - 8 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Bürüt takas uygulaması, internet yasağının ne oldugunu ve nasıl uyğulandıgını bilen varmı? lütfen yazarmı ytd
    Brüt takas uygulamasi internet yasaği 6 ay boyunca o hisseyi internetten alip satamyosun araci kurumla calsyosan sknti yok ben oyle biliyorm bankayla calsyosan hisse satmak istedgnde bankaya gidip sira numarasi alip satmak istyorm dyosun ve sattgn hisseyi ayni gun alamyosun sanyorum 2 is gunu icinde yani takastan kurtulup nakit cekebilecegnde durumda oldugunda yani suan bir hisse bozdursan cemas alamassn 2 gun beklemen gerek

Alıntı Originally Posted by Nurundan85 Yazıyı Oku
    Brüt takas uygulamasi internet yasaği 6 ay boyunca o hisseyi internetten alip satamyosun araci kurumla calsyosan sknti yok ben oyle biliyorm bankayla calsyosan hisse satmak istedgnde bankaya gidip sira numarasi alip satmak istyorm dyosun ve sattgn hisseyi ayni gun alamyosun sanyorum 2 is gunu icinde yani takastan kurtulup nakit cekebilecegnde durumda oldugunda yani suan bir hisse bozdursan cemas alamassn 2 gun beklemen gerek
    Yok bankaya gidip sira alacaz bide isterlerse 1 hafta onceden randevu alalim ne sirasi be kardesim

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •