Sayfa 44/1023 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Bir yerden de cikaracagim ama

[IMG][/IMG]

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    2019 sonu 7,5TL hedefim devam ediyor. TR hakettiği yaşam seviyesine inecek. 2018 ve 2019 boyunca şook devaller periyodik olarak gelecek. sistem alarm veriyor. Bunun tek çözümü faizi %30 yapmak onuda asla yapmazlar. hem beton tümden batar hemde piyasa tam durur.
    Bu dediğin rakam olur mu bilmem.

ama şu gerçekliği kabul etmek lazım.

çoğunluk ciddi borçlu.

borçlanma ile sahip olamayacağımız çok şeye sahip olduk.

fatura ödeme zamanı yaklaşıyor.

bu hemen kısa sürede gerçekleşmeyebilir.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Olması gereken bu ama tabi borsanın kerizi bitmez zokayı yutan muhakkak ki olacaktır. Şahsen ben bugün 2500 puandan aşağısını düşüş bile kabul etmem.
    bu yazdigin hikaye..
    ben 3 ayda dolardan aldigimi 2.5 gunde bistten aldim; gsray, aslan cimento , ipeke ve kozaldan..dun ve evvelsi gun dohol tavanina alis yazmama ragmen vermedi, ondan vuramadik tek kahroldugum o oldu..
    dolar isi uzun is, dolar nasil zarar ettirmezse (3.77 den al dedik ev satana lakin anlamadi, hatta baslik bile aciverdim) senette uygun yerden alinirsa mumkun degil zarar ettirmez, simdi zoren , goody,mepet ve bntas bulastim , sirada hulk var..aselsan 2020 ye kadar satilmayacak sekilde aliyorum, dolar ne guvenli limandir ne de yatirim araci, bi kere bulastim daha da kimseye tavsiye etmiyorum, bosa zaman kaybi..ytd

altın hem onstaki artış hem doalrdaki artışla zıvanadan çıktı
    171,291 +3,148 +1,87%
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bu yazdigin hikaye..
    ben 3 ayda dolardan aldigimi 2.5 gunde bistten aldim; gsray, aslan cimento , ipeke ve kozaldan..dun ve evvelsi gun dohol tavanina alis yazmama ragmen vermedi, ondan vuramadik tek kahroldugum o oldu..
    dolar isi uzun is, dolar nasil zarar ettirmezse (3.77 den al dedik ev satana lakin anlamadi, hatta baslik bile aciverdim) senette uygun yerden alinirsa mumkun degil zarar ettirmez, simdi zoren , goody,mepet ve bntas bulastim , sirada hulk var..aselsan 2020 ye kadar satilmayacak sekilde aliyorum, dolar ne guvenli limandir ne de yatirim araci, bi kere bulastim daha da kimseye tavsiye etmiyorum, bosa zaman kaybi..ytd
    Sizin gibi cengaverleri çok gördük biz borsada
    Sonunda tası tarağı toplayıp sıvıştılar mekandan....
    Hele sizin gibi 10 larca kağıtta al-sat yapanın işi çok zor...(tabi üfürmüyorsa...)
    Umarım sizin sonunuz öncekilerden farklı olur...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    https://www.facebook.com/tuerkeiunze...72657168/?t=73

Baskın erken seçim habercisi olarak görüyor Doğan Medyanın Milliyete devrini...

Öyle bir durumda yandı gülüm keten helva...

3,9733 +0,0384 +0,98%
    eur/try 4,9005 +0,0560 +1,16%
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    altın hem onstaki artış hem doalrdaki artışla zıvanadan çıktı
    171,291 +3,148 +1,87%
    Sevgili Maharaj demişti..ikisi bir arada..

Sayfa 44/1023 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •