Sayfa 281/928 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Arkadaşlar bu yönetim ve şirket giderlerinin içeriğini öğren durumumuz varmı merak ediyorum nasıl bir gidermiş bu

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Arkadaşlar şirket bilançoları o kadar basit değil.kasada geçmiş dönem karı varsa o kasadadır.yönetim gideri tek oynanabilicek yer.orayı açmak istemiyorum.ne dönüyorsa orada döner.50 bin gübretaş şapkası yaptırırsın.ama depona 1000 tane girer.yandaşa reklam yaptırırsın.100 bin fatura kestirirsin şirketten çıkarırsın parayı 50 bini elden geri alırsın.şişiricek çok şey var.

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    dolandırıcılık varsa kılıfta çoktan hazırlanmıştır...sürekli denetleniyorlar güya...
    Biz bu şirketin ortağıyız hesap sorma hakkımız var ama şirket içindeki haklarımızı bilmiyoruz ben dahil oyuzden birşey yapamıyoruz

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar şirket bilançoları o kadar basit değil.kasada geçmiş dönem karı varsa o kasadadır.yönetim gideri tek oynanabilicek yer.orayı açmak istemiyorum.ne dönüyorsa orada döner.50 bin gübretaş şapkası yaptırırsın.ama depona 1000 tane girer.yandaşa reklam yaptırırsın.100 bin fatura kestirirsin şirketten çıkarırsın parayı 50 bini elden geri alırsın.şişiricek çok şey var.

Ortak yanılıyorsun kasada olan parayı zarar göstererek iç ettiler zaten artı giderler var tabi

5.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu yönetim ve şirket giderlerinin içeriğini öğren durumumuz varmı merak ediyorum nasıl bir gidermiş bu

Onların hepsini faturalandırırlar.birsey çıkmaz ortak.

6.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Onların hepsini faturalandırırlar.birsey çıkmaz ortak.

Yani elimiz kolumuz bağlı bunların insafına kaldık desene

7. Forumun canlanması için hissenin 4 e gelmesi lazımmış demekki. Gerçi yazılanların ana teması yönetim gideri cebellezi.
    Az kaldı bakırköy de toplanırız. Mantık aramiyorum artık saldım çayıra mevlam kayıra ne olacaksa olsun

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Forumun canlanması için hissenin 4 e gelmesi lazımmış demekki. Gerçi yazılanların ana teması yönetim gideri cebellezi.
    Az kaldı bakırköy de toplanırız. Mantık aramiyorum artık saldım çayıra mevlam kayıra ne olacaksa olsun

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ortak adamlar mantıkmı bıraktı allahını seversen ceza almıyacağımı bilsem literatürde nekadar küfür varsa ederimde neyse ya sabır diyorum

Sayfa 281/928 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •